Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ver a feleségem, és teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ver a feleségem, és teljesen tehetetlennek érzem magam. Pár hete ököllel támadt rám, ma este pedig váratlanul az arcomba verte a laptopomat, miközben békésen feküdtem az ágyon, és gépeltem- majd hozzámvágta a papucsomat. Valaki segitsen!?

Figyelt kérdés

Az indok nevetséges, szerinte odavagyok egy, szombat esténként a TV-ben szereplő énekesnőért. Azaz féltékeny, pedig oka nincs. Viszont fenyegetőzik, hogy elválik. Teljesen nevetséges.

A baj inkább az, hogy meggyőzéssel nem lehet kordában tartani. S mivel nálam jóval kisebb termetű, a visszaütés szóba sem jöhet. Igy viszont terrorban élek, már alig merem bekapcsolni a TV-t vagy a számitógépem. Költözni nincs hova, igy viszont folyamatos rettegés az életem.

És ez sajnos nem vicc.

Mit tehetek?

2012. nov. 4. 00:20
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
73%

A helyedben bizony úgy p*csán rúgnám, hogy csillagokat lát!

Mégis mit képzel EZ magáról? Hülye p*csa, ráférne egy-két nyakleves..

2012. nov. 4. 09:41
 32/66 anonim ***** válasza:
90%

"Pár hete ököllel támadt rám, ma este pedig váratlanul az arcomba verte a laptopomat, miközben békésen feküdtem az ágyon,"

Ez a nő orvosi eset.

2012. nov. 4. 09:48
 33/66 anonim ***** válasza:
45%

Kérdező, ha benned megvan a vágy a további közös életre, és arra, hogy a gyerekeket közösen neveljétek, akkor feltétlen a feleségeddel beszélj, a tiszta pillanatában. Akár többször is.

Ezek alatt a beszélgetések alatt derül ki, hogy lehet-e közösen építeni a jövőt - ahhoz ugyanis két ember kell, a te hajlandóságod egyedül kevés.

Amennyiben meg tudjátok beszélni a problémákat és feleséged is változni akar, a helyzet is pozitív irányt vehet.

Egy biztos: ÍGY ne folytassátok. Ha a beszélgetéseknek az a vége, hogy szerinte amit csinál legitim, amit te az nem, akkor sajnos nem lehet folytatni, akármennyire is szereted őt és a gyerekeidet.

Habár elveiddel ellenkezik az, hogy nőt megüss, amennyiben visszaélnek ezzel a tulajdonsággal és egy játszma részének tekintik neked is változnod kell. Legalább le kellene fognod, hogy észhez térjen, vagy rászorítani a kezére, hogy érezze az erőviszonyokat.

Mivel feleséged viselkedése közveszélyes, később gyerekekre is veszélyes lehet (azokra, akiket te a legjobban szeretsz), így (gyerekeidnek a legjobbat téve) meg kell próbálnod elérni, hogy válásnál (ha arra kerül a sor) nálad helyezzék el a gyerekeket.

Ebben segít, ha a feleséged mostani viselkedését tudod bizonyítani. Orvosi látlelet, esetleg rejtett kamerás felvétel segít.

2012. nov. 4. 10:13
 34/66 anonim ***** válasza:
88%

Előző vagyok.

Megmutattam a feleségemnek, ős viszont másképp gondolkodik a dologról, leírom, hogy kb mit gondol:

Lényeg, hogy ne meggyőzni próbáld őt, hogy az igénye nem jogos, mert nem logikai dologról van szó, hanem érzelmiről. Próbáld kipuhatolni hogy mi a szeretet nyelve (mitől érzi magát szeretve), és azáltal közeledhetsz fele, hogy visszanyerd a bizalmát.

Pl, úgy érzi, hogy el van hanyagolva mint nő? Kevés törődést kap? Ritka a szex - 5 hetes gyerek mellett ez borítékolható. Néha szeretné, hogy meglepd valami finomsággal? Segítenél többet a pl fürdetésben?).

Ha az megvan, akkor az alapján közeledhetsz felé. Lehet, hogy a gondok tovaszállnak, ha ismét rádtalál, mint szerető valakire.

2012. nov. 4. 10:55
 35/66 anonim ***** válasza:
42%

Az előző válaszoló érveivel, javaslataival, kérdéseivel messzemenőkig egyetértek.

Egy valami még senki részéről itt el nem hangzott:

mi történne veled, ha egy darabig felfüggesztenéd a TV-ben szereplő énekesnő iránti érdeklődésedet?!

Nagyon nagy áldozat lenne ez a részedről?

Magyarázatokat olvasd az előző hozzászóló feleségének megjegyzéseiből.

2012. nov. 4. 11:11
 36/66 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem is kamu, elég nőiesen fogalmaz a kérdező meg hát ugye itt rengeteg unatkozó anyuka van....
2012. nov. 4. 11:29
 37/66 anonim ***** válasza:
69%

Pszihológus kellene neki, nem? Tényleg betegnek tűnik. Én azt csinálnám hogy miután váratlanul megüt, szorítsd meg jó mindkét kezét, nézz a szemébe, és mint egy hülyének, magyarázd meg hogy mit csinált és ez miért nem jó. Mondd el azt hogy szereted, de el fogod hagyni az ez így megy tovább, és ott marad két gyerekkel minden segítség nélkül, ezt akarja?

21l

2012. nov. 4. 11:36
 38/66 anonim ***** válasza:
31%

Arra még nem gondoltál, hogy szimplán ne nézd az X-faktort?

Egyébként elmondom mi a különbség a között, ha nő írta volna ki a kérdést. Az, hogy a nő ha akar sem tud akkora sérülést okozni veréssel, mint egy férfi. Ez van, az élet nem igazságos, a nők és a férfiak mindig is különbözőek lesznek.

Kérdező, a nők szeretik kibeszélni a problémájukat általában. Nap közben egy normális pillanatában ülj le vele és beszéld meg ezt.

Ha továbbra is vannak ilyen idegrohamai, akkor az már mentális probléma, vedd rá, hogy menjen orvoshoz. Ha nem hajlandó, vagy a kezelés után sem változik a helyzet, akkor nincs mit tenni, te sem szeretnél ilyen nővel egy fedél alatt élni, el kell válni.

2012. nov. 4. 11:49
 39/66 anonim ***** válasza:
41%
Ezt a kérdést egy unatkozó nő írta. Nézzétek meg a szóösszetételt és a stílusát.
2012. nov. 4. 11:59
 40/66 anonim ***** válasza:
51%
Így van, kamu, már én is leírtam!
2012. nov. 4. 12:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!