Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ver a feleségem, és teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ver a feleségem, és teljesen tehetetlennek érzem magam. Pár hete ököllel támadt rám, ma este pedig váratlanul az arcomba verte a laptopomat, miközben békésen feküdtem az ágyon, és gépeltem- majd hozzámvágta a papucsomat. Valaki segitsen!?

Figyelt kérdés

Az indok nevetséges, szerinte odavagyok egy, szombat esténként a TV-ben szereplő énekesnőért. Azaz féltékeny, pedig oka nincs. Viszont fenyegetőzik, hogy elválik. Teljesen nevetséges.

A baj inkább az, hogy meggyőzéssel nem lehet kordában tartani. S mivel nálam jóval kisebb termetű, a visszaütés szóba sem jöhet. Igy viszont terrorban élek, már alig merem bekapcsolni a TV-t vagy a számitógépem. Költözni nincs hova, igy viszont folyamatos rettegés az életem.

És ez sajnos nem vicc.

Mit tehetek?

2012. nov. 4. 00:20
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
24%
Nekem is az ugrott be hogy nő irta,és probalgatja az embereket...amennyiben mégsem,kérlek hallgass RÁM!!!Szakember kell,pszihologus,pszichiater,mert a szülés utani depresszio,pszichozis,nyugodtan eltarthat 8-9 hónapig,egy évig,vagy még tovább is!!!!!!!!!!!!!!Hidd el tudom miről beszeleek.
2012. nov. 4. 12:15
 42/66 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, olyan nő vagyok, mint a párod. Nekem is volt egy ilyen időszakom, amikor vertem a páromat...

Az oka a féltékenység volt. Nem töltött velem elég időt illetve nem bókolt nekem eleget, elhanyagolva éreztem magam, nem éreztem, hogy szeret és fontos vagyok neki.

És bizony szégyellem nagyon, de sokszor elborult az agyam és én is ütöttem. Sokszor kék-lila nyomok voltak rajta. Ő nem hagyta így magát, mint te, lefogott, néha kaptam a kezemre, de ez csak olaj volt a tűzre.

Aztán ezen az oldalon tanácsoltak egy könyvet, a címe Egymásra hangolva. Eben benne volt a probléma gyökere.. Más a szeretet-nyelvünk, ezért éreztem én elhanyagolva magamat, ezért voltam féltékeny. Elolvastuk mindketten, az én szeretetnyelvem az elismerő szavak és a minőségi idő, míg az övé a testi érintkezés. Innentől kezdve minden megváltozott. Ő sokat dicsért engem, több időt töltöttünk együtt, ráadásul kb hetente meg is lepett valami apró ajándékkal, mert az is nagyon jól esett. Én meg többet bújtam hozzá, többet csókolóztunk..

2 hónap alatt rendbe jött a kapcsolatunk és azóta sem voltam agresszív vele.

2012. nov. 4. 12:27
 43/66 anonim ***** válasza:
41%

A feleséged szüleinél laktok? Ha igen, akkor a környezet, a szülés traumája, esetleg az az utáni depresszió, a munkanélküliséged miatt benned megrendült hite, stb. visszavihették egy korábbi szintre (regresszió).

Az ő anyja verte az apját? És fordítva? Őt verték gyerekként? Valahol meg kellett tanulnia, hogy a problémák kezelésére az agresszió a megoldás. Persze nem az, de ő ezt látta példaként. Olyan állapotban van, amiből ő már nem lát kiutat, ezért nyúl vissza tudattalanul egy olyan megoldáshoz, amit régen "vertek belé".

Az hogy épp abba köt bele, hogy szerinte Csobot Adélra vered, csak egy kifogás, de mutatja, hogy azzal lehet baja, hogy nem nézed nőnek. Megadhatnád neki, ami jár, jól megrakhatnád, persze vigyázva a varratokra, hogy utána csak pihegni tudjon.

2012. nov. 4. 12:29
 44/66 anonim ***** válasza:
100%
Az Egymásra hangolva tényleg jó, még akár erre az esetre is. Én google-lel megtaláltam a könyvet pdf-ben még régen, szóval még csak meg se kell venni.
2012. nov. 4. 12:32
 45/66 anonim ***** válasza:
42-es vagyok, amúgy teljesen normális családban nőttem fel, a férfiak miatt 0 lett az önbizalmam és ez a verésig fajult.
2012. nov. 4. 12:35
 46/66 anonim ***** válasza:
21%

42#

"2 hónap alatt rendbe jött a kapcsolatunk és azóta sem voltam agresszív vele."

Ami késik az nem múlik! Aki ilyen betegesen féltékeny az örökre ilyen marad. 2 hét és újra vered a férjed.

2012. nov. 4. 12:37
 47/66 anonim ***** válasza:
46%
Ha ennyire instabil a feleséged, akkor egy gyermekelhelyezésnél ki van csukva, hogy neki ítéljék a gyerekeket. Mondjuk a kicsi egyelőre nagyon pici, úgyhogy neki szüksége van az anyjára, azonban a későbbiekben ha bizonyítani tudod, hogy mennyire labilis, akkor neked ítélhetik a gyerekeket. Írod, nagyszülőknél éltek. Ők ehhez mit szólnak? Mert ezt nem lehet csendben csinálni. Én a helyedben gyűjtenék bizonyítékot, hogy milyen a viselkedése.
2012. nov. 4. 13:18
 48/66 anonim ***** válasza:
74%
ha aggressziv az egyik fél, akkor annak pszichológus kell, mert anélkül csak alábbhagy, de bármikor robbanhat ujra... Ilyen a volt férjem, és a gyerekek még most is félnek tőle, pedig viszonylag nyugodt az új párjával, ám látom, átmeneti volt, mert a multkor előkerült a nagykés...
2012. nov. 4. 13:31
 49/66 anonim ***** válasza:
40%
46-os: Lehet, hogy le kellett volna írnom szóról szóra mindent? Például azt is, hogy már egyáltalán nem vagyok féltékeny? Csak egy kis logika kellett volna ahhoz, hogy ezt kikövetkeztesd.
2012. nov. 4. 13:50
 50/66 anonim ***** válasza:
81%

És összedőlne a világ, ha egy időre abbahagynád az X-faktor-nézést, (itt lenne a TV-ben szereplő énekesnő?!)

Mert úgy néz ki, hogy a feleséged csak MOST vált támadóvá. Ebben a helyzetében.

Nem írtál semmit arról, hogy korábban ilyen lett volna!

Valami összetört benne, valamiért végtelenül elkeseredetté vált, és emiatt vetkőzött ki magából, nem gondolod?! Segítségre szorul, de a te segítségedre!

Mielőtt a pszichológushoz küldenéd, mielőtt te is megvernéd, mielőtt elválnál tőle, ahogyan itt oly sokan ilyet tanácsolnak neked, te is tegyél már valamit! Bárhogyan is fáj, mondj le most a TV-nézésről! Amennyiben tényleg szereted a feleségedet.

Gondold meg, mi a számodra fontosabb, az, hogy legyen jogod "odalenni" valakiért, legyen jogod megmutatni, hogy ez bizony egy nevetséges helyzet, vagy az, hogy egy szerencsétlen helyzetbe került embert, aki két gyermeked anyja és a feleséged, kihozzad ebből a szörnyű, megalázó helyzetéből.

Próbáld megérteni, és a szereteteddel, a szerelmeddel megnyugtatni. Itt az észérvek nem segítenek, hanem csak a jó érzések, a szeretet, a szerelem, az önzetlenség.

2012. nov. 4. 15:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!