Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Családos apába szerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családos apába szerettem bele, és elhagyta miattam a feleségét, azóta is együtt élünk, de a neje nem száll le rólunk. Pedig már lassan kimondják a válást. Ki van hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék arra hogy ki hogy viseli a dolgot..
2009. júl. 7. 07:05
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem tehozzád csak menekült!Sok férfi ríjja vissza magát a feleséghez!Sok esetben!
2009. júl. 21. 23:05
 62/69 anonim válasza:
87%
Részvétem.Nagyon meg tudja keseríteni egy volt feleség az ember életét.Beszélj a férjeddel és mindenféleképpen együtt lépjetek fel ellene.És mindenben egyezzetek meg a válásnál,anyagiak,gyerekek láthatása.Legyen papíron,legyen hivatalos,hogy még véletlenül se tudjon sz@rakodni veletek.De a gyerekek ebből ha lehet ne érezzenek semmit.Tényleg nagyon gusztustalan tud lenni egy megkeseredett,elhagyott nő.És itt nem te vagy a hibás.Hiszen a váláshoz két ember kell,egy jó házasságot senki nem tud tönkretenni.Van olyan,hogy két ember összeházasodik,de mégsem egymásnak valók és ez csak később derül ki.Az idióta válaszokkal pedig ne foglalkozz.Kitartás!
2009. júl. 25. 19:30
 63/69 anonim ***** válasza:
33%
5 eve is leteztek hulye emberek, mind a 7 oldal ezt bizonyitja...
2014. aug. 3. 00:08
 64/69 A kérdező kommentje:
Neked se lehet túl sok észből.. Elaludtál mikor az észt osztogatták?!
2014. aug. 8. 11:59
 65/69 anonim ***** válasza:
100%

00:08-as, azért látom te sem van panaszkodhatsz :-)

Kérdező, mi van veletek? Együtt vagytok még?

2014. aug. 23. 23:55
 66/69 neaggodj válasza:
Ne foglalkozz senkivel,az a lényeg,hogy ti boldogok legyetek!Elég sok buta választ olvastam..."kellett a másé stb.." ők nem ismernek titeket.Az én élettársam is elvált,neki is vannak gyerekei.Az ő volt felesége alkoholista.gyerekeik is vannak.Mi nem foglalkozunk vele,éljük az életünket és a saját kislányunkat imádjuk.a saját gyerekeivel is jó a kapcsolata,a volt feleség pedig pasizik.Ahogy azt akkor is tette,mikor még együtt voltak Ennyi :)
2015. jan. 5. 10:32
 67/69 anonim ***** válasza:
0%

Aki mas ferjet akarja azt az elet megbuntyeti majd kemenyen.

A karma kegyetlen.

5 eve es 100 eve is mindig igy volt.

Onzo dolog csak magadat boldogsagat nezni ees mas eletebe belekakkantaani.

Remelem megbanod

2015. jan. 5. 10:58
 68/69 A kérdező kommentje:
Igen, együtt vagyunk azóta is, elvett feleségül és neveljük az imádott közös gyermekünket! Volt felesége azóta szült még egy gyereket egy pasinak, aztán összejött egy másik pasival és most azzal is gyereket akarnak.. 4 gyerek 3 apától, szóval ha van karma inkább őt bünteti..
2015. jan. 16. 14:00
 69/69 anonim ***** válasza:

Vard ki a veget...

Egyszer majd te jossz azert amirt hazassagot tortel..

2015. jan. 16. 14:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!