Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családos apába szerettem bele, és elhagyta miattam a feleségét, azóta is együtt élünk, de a neje nem száll le rólunk. Pedig már lassan kimondják a válást. Ki van hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék arra hogy ki hogy viseli a dolgot..2009. júl. 7. 07:05
41/69 anonim válasza:
AMUGYMEG SZERINTEM EZ KOMI TÖRTÉNET!!Olvassátok el a tegnap amit irt ,mert egyértelmű ,hogy ő irta a 31 hetes terhes kicsivel visszább történetett!EZ KOMMI TÖRTÉNETT!
42/69 anonim válasza:
13:54!
Te most mire válaszoltál? Olvastad a kérdést? Vagy csak írni tanultál meg? A probléma, hogy az ex nem száll le róluk, és nem fordítva.
43/69 anonim válasza:
Utolsonak - eloszor is mi az a komi/kommi tortenet? masodszor, meg miert fontos ezt neked bizonygatnod,h o irta a tegnapi kerdest??? Es ha o irta? Miert lenyeges?
45/69 anonim válasza:
46/69 anonim válasza:
Azért mert ö irta tuti a másik kérdést is olvasátok el a kommikat mégegyszer amit oda irt meg ide!Rájöttök hogy kommi töténet!Nem valós,csak kitalált!
47/69 anonim válasza:
Leitom akkor az elözö kérdésébben azt irta ,hogy elöbb elhagyta a családját a párja,ma meg azt irja ,hogy ö miatta hagyta el a feleségét!Meg van más is.De ott is azt irta,hogy a férjnek a testvérével mind a kettövel lefeküdt,itt meg csak eggyel? De ahogy ir meg fogalmazz az exröl tuti ö irta!Összevissza ir kommi történeteket!
48/69 anonim válasza:
Ezt nem értem. Nem hiszem, hogy valaki leül a gép elé, és csak azért feltesz egy kérdést, hogy jól lealázzák a megkeseredett emberek. TISZTELET A KIVÉTELNEK! Sajnos igenis vannak olyan nők, férfiak, akik csak azután kapcsolnak, ha már elvesztették azt ami egykor az övék volt. Persze, most ő az áldozat, akit elhagytak, de biztos tett azért, ha képes volt a pasi félrelépni, és a szépen felépített életét hátrahagyni. Persze biztos van ellenpélda is, de tuti, hogy egy pasi sem lép félre, ha mindent megkap otthon. Vagy csak a nőnek van-volt joga félrelépni??
49/69 anonim válasza:
14:21!
A kérdező reggel 7:28-as kommentjében olvashatod, hogy mind a 2 bátyjával lefeküdt a nő.
50/69 anonim válasza:
De most meg azt állitja,hogy ö miatta hagyta el a családját!A másikban meg azt irta akkor mikor megismerkedtek márt elhagyta a nejét elötte jóval!Olvassátok vissza!Meg van más is ami nem simmel ha rájöttök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!