Hol lehet kapni fekete, NEM acélbetétes, de hasonló bakancsot, és kockás nadrágot? Lehet együtt hordani?
Figyelt kérdés
budapesten lehetőleg. és a nadrág 42-44-es mérteben2011. szept. 12. 19:31
2/23 A kérdező kommentje:
nem, csak szeretnék, és ezért keresek ilyen cuccot, hogy legyen valami "alap" :)
2011. szept. 12. 20:43
3/23 anonim válasza:
Jah hát nem tudok segíteni ,de múlt hónapban voltam az Arénába és ott láttam ilyesmi boltot ,de a nevét nem jegyeztem meg.:/:)
4/23 anonim válasza:
Am cipőben a Dr.Martens-t ajánlom ,vannak nagyon szépek is pla virágos.*-* de gondolom neked nem ilyen kell ,nézd meg neten!:)
5/23 anonim válasza:
Hol lehet kapni? kérdezd meg mindkét iguanaban, az egyik a Bakáts térnél van a másik a Krudy Gyula utcában, vagy a Jajjcicában.Szerintem szinte biztos lesz bármelyikben.
Lehet együtt hordani? Én nem tenném.
6/23 anonim válasza:
Rocker akarsz lenni acélbetétes nélkül és emós gatyával? ;D
Én 8 éve vagyok rocker, de jót röhögök az ilyeneken. Ha csinálsz valamit, csináld normálisan, vagy bele se kezdj.
7/23 A kérdező kommentje:
akkor kérlek, mondd el, hogy hogyan kezdjek neki :)
2011. szept. 16. 19:52
8/23 anonim válasza:
Hogyan? Hát normálisan!
Konkrétabban mire vagy kíváncsi?
9/23 A kérdező kommentje:
milyen ruhákat vegyek kezdésnek, és hol?
2011. szept. 16. 21:06
10/23 anonim válasza:
Farmer(nem cső vagy répa), szoknya, fekete pólók, toppok, esetleg fűzők, acélbetétes, meg egy málhazsák. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!