Hol lehet kapni fekete, NEM acélbetétes, de hasonló bakancsot, és kockás nadrágot? Lehet együtt hordani?
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:49
K*rva nagy rocker lehetsz...
Fekete-piros kockás nadrág+fekete tornacipő. Vagy... én a Csórából vettem tavaly ilyen "csizmabakancsot". :D Csak a hugom hülye nyula megrágta, és nem mostmár nem tudom hordani. xD
köszönöm:)
figyeljetek, nem értek hozzá. de szerintem mindketten rockerek vagytok, de gondolom annak is vannak különböző stílusai, ti pedig két másmilyet képviseltek. a csokissüti002976 által mondott stílus jobban tetszik, úgyhogy rá fogok hallgatni. kérlek, ne hordjatok le, ha hülyeséget mondtam, hanem ha mindenképp akartok, kulturáltan mondjátok meg, hogy nincs igazam
embeeeeeeer!
nem a ruháidtól leszel rocker, punk, vagy akármi más. hallgass ZENÉT (ezalatt nem a diszkótuctucot kell érteni), ha meg úgy is szeretnél öltözni, akkor alakítsd ki a saját stílusodat, és azt vedd fel, ami neked tetszik. ez nem arról szól, hogy most azért fogok így vagy úgy felöltözni, hogy aztán ez meg az legyek tőle.
ha meg nem tetszik az öltözködés, csak a zene, akkor meg öltözz úgy, hogy jól érezd magad, és szard le mások véleményét. ez erről szól.
ha valóban "rocker" vagy (vagy metálos, vagy náci, vagy bármi más), akkor senki nem fogja ezt megkérdőjelezni, még ha babarózsaszínben is mászkálsz, akkor sem. ha meg nem vagy az, akkor kár ezt az "úgyöltözöm" témát erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!