10 év viharos kapcsolat után haldoklóban van a valaha szuper szexuális életünk (40-50 közöttiek vagyunk és nem élünk együtt). Hasonló tapasztalatok?
Jó eséllyel a klimax.
Nézd a jó oldalát, nemsokára nem kell tablettát szedni!
Biztos, hogy a klimax!!
Esetleg próbálkozz meg valamilyen hormon hatású gyógyszer szedésével.. Csodákra képes klimax idején!! :)
Fogamzásgátlót évek óta nem szedek, mégsem lettem terhes, soha nem is akartam gyermeket gyermekkori traumák miatt. A hormontablettáktól félek eü okok miatt.
Voltak érzelemmentes kapcsolataim, de azokban ennyire nem "szabotáltam" a szexet. Bánt hogy nem tudok vele már olyan lenni mint rég, egyre több a feszültség bennem.
"Esetleg próbálkozz meg valamilyen hormon hatású gyógyszer szedésével.. Csodákra képes klimax idején!! :)"
Ja, tobbet art, mint hasznal.
Hát, ha saját tapasztalatra vagy kíváncsi, akkor én azt mondom, lehet, hogy inkább a pároddal kapcsolatos felgyülemlett problémák, a kihűlőben lévő kapcsolat (meg az emiatt érzett csalódás, megbántottság, szorongás stb.) okozza az egészet.
Ugyanis idővel valóban csökken a szexuális vágy mértéke, de nem szűnik meg, nem tűnik el.
És, a nők először is a lelkükkel szeretnek. Ezért nem kívánod a párod, és ezért nem vágysz idegen pasikra. Ha rendeződne a kapcsolatotok, vagy beköszöntene egy új szerelem, meglásd, újra elöntene a vágy:)!
Tehát légy türelmes magaddal és próbáld rendbe tenni az életed, a lelked, a többi meg már jönni fog magától...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!