Mennyi volt a legnagyobb korkülönbség közted, és az élettársad (szerelmed) között? Hány évesek voltatok? Hogy működött a kapcsolat? Milyen előnyök illetve hátrányok voltak (korkülönbség miatt kérdezem)? Hány évig éltetek együtt? Megbántad?
szia! a férjem és köztem 13 év van az ő javára. 10 éve vagyunk együtt.amikor összejöttünk én 20, ő 33 volt.
soha sem éreztem a korkülönbséget, mert a férjem kinézetre és agyban is fiatalabb mint amennyi :)
a családomat sem érdekelte a korkülönbség, először fiatalabbnak hitték :)
3 éve vagyunk együtt. Nagyon jó a kapcsolatunk,nagyon szeretjük egymást.
4 és fél év.(de senki meg nem mondaná)Én vagyok a lány.
Én 26és fél ő 22.
Én 29 vagyok, a párom 47. (18 év a korkülönbség.)
7 éve vagyunk együtt, 3 éves a közös kisfiunk.
Engem sosem érdekelt, ki mit gondol a korkülönbségről, hiszen én élek együtt a párommal, nem más. Tapasztalat azonban, hogy a családom nehezen fogadta el, hogy idősebb párt választottam.
Ami nekem is problémát okozott az az, hogy a páromnak nagy gyerekei vannak, és a nagyobbik lányánál mindössze 4 évvel vagyok idősebb. Ő ezt a helyzetet elég nehezen fogadta el, de mára már ez is megoldódott. Az, hogy a páromnak egyszer már volt családja, azt is jelenti, hogy sosem leszünk neki mi az egyedüli családja. Gyerektartást fizet, látogatóba járunk vidékre a nagylányokhoz, és az ünnepek során is kétfelé vagyunk, csak az ünnepek egyik felét töltjük itthon. Ha bármi gond adódik, a párom rohan a lányokhoz, volt már olyan, hogy az éjszaka közepén indultunk neki az útnak.
Számomra ennyi, amit a korkülönbség számlájára írok. Más téren nincs köztünk semmi gond, a párom nagyobb gyerek, mint én. :)
nekem 10 év volt a max. bár nekünk nem tartott olyan nagyon sokáig (2 év) mivel én nagyon fiatal voltam, így nálunk meglátszott a korkülönbség.
nem bántam meg, de lehet nem vágnék bele ha megint ilyen szituba kerülök pedig most már azért idősebb vagyok jóval :)
hátrány nekünk az volt: ő gyereket, családot akart.én nem.
előny: nem vettem észre semmilyen előnyt hogy ő idősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!