Mennyi volt a legnagyobb korkülönbség közted, és az élettársad (szerelmed) között? Hány évesek voltatok? Hogy működött a kapcsolat? Milyen előnyök illetve hátrányok voltak (korkülönbség miatt kérdezem)? Hány évig éltetek együtt? Megbántad?
8 év korkülönbség van.Én 38 éves vagyok a férjem 30 éves,
10 éve élünk boldog házasságban..Nem bántam meg..Még ma is gyönyörű nőnek érzem magam mellette,mert minden nap udvarol,teszi a szépet..
Képzeld nemsokára lesz a 39-dik születésnapom,és egy Olaszországi nyaralással lepett meg! Soha nem voltam Olaszországban,és már nagyon várom..
16 év. Én 20 ő 36. 2,5 évig voltunk együtt, ebből 1,5 együttélés. Nem működött, megbántam.
Miért? Mert ő már "kiélte" magát és természetesnek vette, hogy a felesége után újabb cselédet kapott, nekem meg nem tetszett a szerep.
7 év, én 15 ő 22 :)
nagyonjól megvagyunk :D
3 és fél éves a kapcsolat, de ismerem már 7 éve. 8 év a korkülönbség, ő 29 én 21.
2 éve élünk együtt. Jól megvagyunk, hasonló a felfogásunk, nézeteltérések azért nálunk is vannak.
21/N
Barátnőm 32, a barátja 62. szerintem nagyon jól megvannak, igazi testvérlelkek. Hátrány, hogy a srác tudja, hogy ő fog hamarabb elmenni és valahoy erre is rendezkedtek be. Ez van!
Meg mindig az apjának nézik :)
Csak jókat tudok róluk mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!