10 év viharos kapcsolat után haldoklóban van a valaha szuper szexuális életünk (40-50 közöttiek vagyunk és nem élünk együtt). Hasonló tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Már nem vagyok szerelmes belé, de még mindíg ő az egyetlen, aki legalább meg tud nevettetni. De nem tudnám elképzelni hogy együtt éljünk, annál jobban szeretek egyedül lenni és kicsit ő is hasonló ebben. Ő nem akar szakítani, türelmes. Csakhogy én nem csak vele nem akarok már szexelni, hanem senkivel. Teljesen megszűnt a szexuális érdeklődésem, más férfival sem tudnám elképzelni, rájuk sem nézek, szinte ellenérzéseim vannak a szexualitással kapcsolatban. Nem tudom hogy a szerelem hiánya okozza (nem hiszem, mert vágyak attól még lennének) vagy már a klimax előszele miatti hormonális változás? Már az sem esik jól ha hozzámér, pedig évekig fantasztikus volt a szexuális életünk. Nem tudom a kapcsolatban lehet a hiba (sajnos voltak hibák bőven..), vagy a hormonjaimban, mert ez így már mindkettőnknek kellemetlen.2011. jún. 10. 15:57
11/12 anonim válasza:
Mindezzel azt akarod, mondani, hogy összesen egy pasi létezik a világon (a jelenlegi), aki a mostanihoz hasonlóan elbírna egy "neked való" laza kapcsolatot?
Ugye, ezt te sem hiszed? Szerintem ne zárd el az újítás lehetőségét.
12/12 anonim válasza:
Hogyan alakultak a dolgok, kérdező? Együtt vagytok még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!