Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Családos apába szerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családos apába szerettem bele, és elhagyta miattam a feleségét, azóta is együtt élünk, de a neje nem száll le rólunk. Pedig már lassan kimondják a válást. Ki van hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék arra hogy ki hogy viseli a dolgot..
2009. júl. 7. 07:05
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
75%

Ez a legkevesebb,hogy elviseled,ha már a másé kellett!

Nem tudok együtt érezni veled és a hasonlókkal.

2009. júl. 7. 07:15
 2/69 anonim ***** válasza:
76%
Szóról szóra azt mondanám, mint az első. Nem csodálom, hogy a neje nincs megnyugodva és gyerekük is van. Ilyenkor az ember nem tud gondolkodni, úgy érzi, hogy kicsúszik alóla a talaj. Nagyon nehéz lehet neki. Én inkább vele érzek együtt, mint veled meg a férjjel. Ha egyszer úgy járnál, mint az az asszony, te is megértenéd és akkor majd te leszel a másik oldalon.
2009. júl. 7. 07:24
 3/69 A kérdező kommentje:
Csakhogy az asszony lefeküdt a párom mindkét fiútestvérével.Az egyiket bevallotta a másikat a párom bátyja mondta el a páromnak,mert a nő nem akart leszállni róla.Utána a párom neje még lefeküdt egy régi pasijával is.Ezt a párom megelégelte és elhagyta.Így jöttünk össze.Szerintem nincs mit sajnálni a feleségen..
2009. júl. 7. 07:28
 4/69 anonim ***** válasza:
55%
Én a helyedben csak magamat hibáztatnám,és elgondolkoznék azon,hogy ki lesz az a nő,aki ezt a hűséges férjet behálózza majd.Akkor megérted,hogy mit érez a feleség.Találhattál volna magadnak független férfit is,nem pedig egy család életét tönkre tenni.
2009. júl. 7. 07:28
 5/69 anonim ***** válasza:
67%
Lehet,hogy igaz,amit a feleségről állít a férjed.De akkor is úgy lett volna tisztességes,hogy előbb elválik és csak azután kezd új kapcsolatot.
2009. júl. 7. 07:30
 6/69 anonim ***** válasza:
84%

Nehéz helyzetben vagy, ezt egyszetrűen el kell viselned. Ha ti boldogok vagytok együtt, akkor nem tud ártani a volt feleség.

Ha be tud közétek furakodni, akkor gondold át kivel is kötnéd össze az életed és milyen társasjátékban veszel részt.

2009. júl. 7. 07:32
 7/69 A kérdező kommentje:
A párom **arik a nejére,gyűlöli.Inkább én veszem érzékenyen az igazságtalan rágalmait.Hisz ő ***tt félre,neki kéne a legnagyobb csendbe lenni.És még neki áll feljebb.Röhejes a nő..
2009. júl. 7. 07:36
 8/69 anonim ***** válasza:
94%
Azt írod, hogy elhagyta miattad a feleségét.Akkor most miért is hagyta el...érted, vagy mert az asszonya egy céda?Kezd zavaros lenni a sztori.
2009. júl. 7. 07:41
 9/69 anonim ***** válasza:
65%
Hányszor teszed még fel a kérdést?? Ne akard, hogy sajnáljanak, tűrj, te akartad..
2009. júl. 7. 07:45
 10/69 A kérdező kommentje:
Akkoriban ismerkedtünk meg amikor kiderült a neje hűtlensége,jó barátok lettünk,mondtam neki adjon még egy esélyt neki,hátha jobb lesz.De a bátyja vallomása kiborította,utána derült a neje ex-pasija is.Utána jöttünk össze.Nekem már tetszett az elején is,de nem másztam rá ahogy ezt sokan hiszik.Inkább hajtottam a felesége felé..A neje cseszte el!
2009. júl. 7. 07:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!