Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenem megvan amit szerettem volna, de ezzel együtt jött minden, ami váláshoz vezet. Más is járt már hasonló helyzetben?
mintha magamat látnám benned csak gyerekek nélkül:(
ugyanigy vagyok...a különbség az hogy még fiatalabb töled...
nekem is hiányzik a régi életem mikor még csak együtt jártam a párommal és boldog voltam ..
mostanra mi is törlesztöket fizetünk 2éve a helyi cukrászdába sem jutunk ki..és többet veszekszünk a kelleténél..
talán annyiban jobb a helyzetem hogy nincs baba..és egyre jobban ugy érzem képes vagyok itt hagyni mindent a régi életemért..
tanácsot nem tudok adni,de nagyon átérzem a helyzeted...
kitartást..eröt kivánok
22/l
Tudom, hogy nehéz és lehet, hogy még lesz nehezebb is, de tartsatok ki egymás mellett, főleg ha szeretitek egymást. Ezt is ígértétek "szegénységben"! tartsatok ki és próbáljátok megmenteni az életeteket rendbe hozni együtt!
nagyon sok erőt kívánok nektek.
Előre is ne haragudj, hogy ezt írom: DE nem volt egy kicsit felelőtlenség úgy házat építeni, hogy lesz egy csomó hitel rajta? vajon a gyerekek nem mosolyognak egy panellakásban, kert meg medence nélkül? Vajon most mosolyognak a gyerekek, hogy ti állandóan veszekedtek?
Utólag persze okosabb az ember és nehéz a jótól megválni, de döntsétek el, hogy nektek (meg a gyerekeknek főleg) melyik megoldás a jobb.
Nálunk is ez volt, mire meg lett mindenünk és már hitelünk sem volt, csak szép ház, szép kerttel, két szép gyerek, és addigra totál roncsok voltunk, már majdnem megöltük egymást.
Sajnos elváltunk, tehát kár volt a sok munkáért. Tanulság: inkább ne legyen meg anyagilag minden, de jusson idő egymásra, és pihenésre is.
Marjátok egymást. Konkrétan mi lenne ez? Biztos, hogy csak a pénz miatt? Mert ha igen, akkor tényleg meglehetne oldani a helyzetet, eladjátok a házat, és beköltöztök egy kisebbe. Túl lehet élni, sőt, én világ életemben kertesben laktam, de amióta elköltöztem otthonról, paneles vagyok. Kicsit hiányzik, de nagyon jól érzem magam itt is. Mindenképpen beszéljétek meg, osszatok-szorozzatok, hogy jönnétek ki, stb. Miattatok is és a gyerekek miatt is. Játszótéren újra barátkozhatnál te is, nem csak otthon lennél bezárva. A férjednek sem kellene annyit dolgoznia, kicsit lazíthatna. Ráadásul több is maradna nektek, amiből eljárhattok kirándulni, vagy kettesben mozizni, újra randizhatnátok, fellehetne éleszteni a kapcsolatotokat. Kívánom, hogy megoldódjanak a problémáitok, helyre álljon minden!
Amúgy szóba jött ezek szerint a válás? Vagy csak benned érik a gondolat? Férjed mit gondol erről?
Bocsi az OFF-ért!
11:28-as,hogy milyen pazar ötletet adtál..Köszi!
A kérdező története viszont elgondolkodtatott,hogy tényleg mi a fontosabb az életben!A pénz az nem boldogít,de ha nincs az nagyon rossz!
Szorítok,hogy jobb legyen a helyzetetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!