Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családos apába szerettem bele, és elhagyta miattam a feleségét, azóta is együtt élünk, de a neje nem száll le rólunk. Pedig már lassan kimondják a válást. Ki van hasonló helyzetben?
ne tedd fel ezt a kérdést újra átfogalmazva, hanem szálljál magadba, és szégyelld nagyon magad.
fogalmad sincs, mi az az empátia.
szánlak.
Tudjátok, milyen jókat nevet a kérdés feltevő a válaszokon??
Tuti, hogy ez a legjobb, legolcsóbb szórakozás.
Igen... ez tipikus. Ez a téma felkelti az érdeklődést, de a "terhesség" témában nincsenek ilyen szorgalmas válaszolók... Ne foglalkozz ezzel a sok unatkozó kismamával és kisgyermekes anyukával aki unalmában egyfolytában ezt az oldalt böngészi és a hormonoktól azt sem tudja mit ír. A házasságuk elromlott, hogy a nő még mindig nem hagy titeket békén és nem magával foglalkozik ebből is látszik a gyengesége és árulkodik arról hogy sosem volt önálló... most hogy elengették a pórázt azt sem tudja merre szaladjon, ezért harap. Én jártam/járok hasonló cipőben. Ha két ember szereti egymást akkor az a helyes út ha együtt vannak... és a gyerekeknek is jó lesz ha okosan és türelmesen csináljátok. Csak mindig legyenek ők a legfontosabbak, /bárki is az biológiai apukájuk/, ti ugyanolyan felelősek vagytok értük mint az édesanyjuk.. sőt. talán még fontosabb hogy jól csináljátok!!! Kitartás, türelem, mindent megbeszélni és a gyerekeket nagyon de nagyon szeretni!!! Támadási felületet pedig nem hagyni (mindent hibátlanul csinálni), a volt feleséget anyaként tisztelni (de a volt feleség/feleség minden státuszától megfosztani), ne hagyjátok hogy bármibe is beleszóljon!!! A párodé a legnagyobb feladat, két tűz között ember és ami a legfontosabb apa maradni! Te ne szítsd a tüzet, támogasd őt. Legyél te az erősebb, tehát a csendesebb. Veszélyes terep ez... nagyon. Nézz a gyerekei szemébe és gondold át... tudod sajátjaidként szeretni akkor is ha hasonlítanak a volt "feleslegre", akkor is ha még csak lehet hogy nem is a párod az apjuk?! Ha igen van esély! Ha úgy gondolod, hogy "majd idővel úgy is keveset kell velük találkozni, mert nőnek és a párom is eltávolodik" felejtsd el. Láttam már ilyen kapcsolatot úgy tönkre menni, hogy a minden irányból lelkiismeretfurdalást okozó bántások a nőktől visszafordíthatatlan betegséget okoztak. Van olyan férfi aki ebbe 40 éves korára belehal. Tudnék neked mesélni. Veszélyes terep, sok élettapasztalat, bölcsesség és ész kell hozzá.
A SOK ELFOGULT HORMONZAVAROS VÁLASSZAL PEDIG NE FOGLALKOZZ. EZEK MIND ONBIZALOMHIÁNYBAN SZENVEDŐ ONÁLLOTLAN NOK, AKIK AZT HISZIK HOGY A GYEREKKEL MEGVÁLTOTTAK A HAZASSÁG ÖRÖKRE SZÓLÓ BÉRLETÉT IS, NEM PEDIG "CSAK" ANYAK... A jó feleség titulushoz több kell... peregjenek le rólad ezek a vélemények (ha a tisztaságodban biztos vagy!)hajrá
utolsó válaszoló, te pedig egy nagyképű, önző ember vagy, aki azt hiszi, övé a világ, mert őt nem lehet átverni, mert aaannnnnyira tudja, hogy mi kell egy férfinek, mert tökéletes.
a kismamák és az anyukák egyébként nem hormonzavarosak, de ezt nyilvánvalóan te nem tudod, gondolom, nincs gyereked. jobb is, az ilyennek nem való.
biztos vagyok benne, hogy fogalmad sincs az igazi boldogságról, feltételezem, egy karrierépítő, érzelmi iq-val nem rendelkező ember vagy.
az ilyenek szokták a nős férfiakat elcsábítani...
kívánom, soha ne tudd meg, milyen, amikor egy család tönkremegy, bármilyen okból!
30/f vok. A 11:34-es válaszolóval teljesen egyetértek!!!
Most biztos azt kérditek,hogy miért? Én egy elvált apa vok és gyakorlatilag a ri*banc exem ugyanezt teszi velünk, amit a kérdező párja exe! Amit itt egyesek írnak az gyakorlatilag azt jelenti, hogy egy elvált apának tejelni kell a gyerek miatt és joga ne legyen semmihez! Ja de! Bíróságról bíróságra járni a gyerektartás emelések miatt! A kérdésre csak annyit tudok írni, hogy ne hagyjátok magatokat! Különben meg az fáj az exeknek a legjobban, ha látják, hogy a volt férj rendbe rakja a családi dolgait és új életet tud kezdeni! Magyarán féltékenyek!!!!! Tisztelet a kivételnek!
Nos nem tudom mi igaz ebből és mi nem, DE!!!! ha még igaz is, a kérdező tanácsot várt, nem megaláztatást, r**ancozást. Nem csak itt, de más fórumon is látom, ha valaki olyat csinál ami eltér a normától, azt pocskondiázzák. Most kívánhattok nekem is mindenféle jót, de elmondok valami: engem is csaltak meg, hagytak el, igaz még csak gyűrüs menyasszony voltam. nekem is nagyon fájt, de mégsem r**ancoztam le azt a másikat, mert tudtam, bennem is volt hiba!
A 30f-vel meg egyetértek!!!!van ismerősöm, aki fizette a gyerektartást, majd a nő ezt letagadta(ugyanis kézbe adta), a gyerekeket az apa ellen hangolta, zaklatta a férjet, pedig már külön éltek. Zaklatta a férj női ismerőseit is. Pedig 20 év alatt a srác sosem csalta meg az asszonyt, még akkor sem amikor az 160cm-esen 100kilót nyomott. Szerette őt, elfogadta, aki cserébe a féltékenységével őrületbe kergette a srácot. Az asszony tucatnyiszor ráfogta hogy felcsinált nőket, sőt, még azt is terjesztette hogy már megszületett a gyereke is....eszerint a srácnak már lennie kellene vagy 5 törvénytelen gyereknek...akik persze nincsennek. S mi a valóság?: a srác egyedül él egy lepukkant kis házban immár egy éve, s láthatáron sincs nem kettő, de mégcsak egy nő sem...s persze törvénytelenb gyerek sem. A gyerkei nem mennek hozzá, s mindez azért mert a kedves anyuci éveken át azt hangoztatta hogy az apjuk k**vázik...miközben szerencsétlen csórikám gürizett éjjel nappal hogy hazaadjon havonta 300eszer!
Tehát ha valaki nem lát a sűrűjébe, nem tudja mi is van ott legbelül!
Kedves 22:13-as.
Nem semmi amit leírtál.Amúgy én is ugyanezt vallom,aki nem lát bele az nem érti.Jóhogy pocskondiáznak,amikor azt se tudják miről van szó.Csak unatkoznak otthon és ilyen ocsmányságokat írogatnak.
Amit írtam az igaz.
Sajnos a párom neje nem száll le rólunk.Újdonsága az hogy én zaklatom őt,meg írogatok neki interneten.Aztán párom tegnap közölte vele,hogy itthon se voltam és a drágaság csak hebegett habogott.Én meg jót nevettem rajta.Szerintem azt hiszi,hogy a párom neki hisz..Sajnálom szegényt.Persze most lenne láthatás,de a gyerekeket nem adja ide.Telefonált,hogy dolga van,így jártunk.Aranyos mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!