Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családos apába szerettem bele, és elhagyta miattam a feleségét, azóta is együtt élünk, de a neje nem száll le rólunk. Pedig már lassan kimondják a válást. Ki van hasonló helyzetben?
Te vagy a 31 hetes terhes?
Miért kell többször kiírni, gondolod így majd más lesz az emberek véleménye?
Sajnos, ezek azok a nőtipusok ( a kérdezőre gondolok ), akik gátlástalanul belegázolnak mások családi életébe. Most magyarázkodnak, mert a másik ilyen meg olyan, amibe a végén annyira belegabalyodik, hogy saját maga sem tudja követni az eseményeket.Mert más az, ha egy, már elvált emberrel létesíi kapcsolatot, de itt nem az a helyzet.Teljes egészében elitélem mindkettőt.( a férj/?/
meg a nacsasasszony) A végén a hátrahagyott gyerek huzza a rövidebbet, persze erre nem gondolnak.
Kedves 8:00-ás válaszoló!
Tudod az sem biztos hogy a gyerek a páromtól van,ő sem biztos benne,de mégis a nevére vette és fizet gyerektartást.A neje 17 évesen esett teherbe amíg a párom katona volt,és a neje szülei erősködtek,hogy vegye el.Elvette,akkor még szerette de utána a sok megcsalás után kiábrándult belőle.
Aki meg nem ért meg az azért van mert nem volt még ilyen helyzetben,kívánom ne is legyen.Mert ha egyszer mégis akkor majd rájön milyen ha igazságtalanul rágalmazzák mindennel!!
Amíg nem voltál ilyen helyzetben inkább halgass!!
Már ne haragudj, de te a saját vétkedet, miszerint családos apával kezdtél, takargatod azzal, hogy DE annak a volt neje ilyen meg olyan? És?
Ha beleszerettél abba a férfiba, akkor beleszerettél volna akkor is,ha a neje egy glóriás madonna. Meg ugyanúgy el is szeretted volna.
Gondolom itt nem ez a kérdés, vagyis nem ezt tetted fel kérdésnek. Azt kérdezted, hasonló helyzetben ki hogyan viseli el a dolgokat.
Gondolom nehezen, de ez van. Türelemmel és semmiképp sem lobbanékonysággal kell kezelni. Máshol meg másfajta konfliktusok vannak a családban (pl. szülők nem fogadják el a vőnek, menynek valót. Ez szerintem sokkal nagyobb baj, mint az hogy a volt asszony szekálódik.) Amúgy meg fog is. Elvetted, ami az övé volt. Nem állja meg szó nélkül.
Nem vettem el ami az övé,hanem elvesztette.Mert csalárd volt..
Anyóskapcsolat mint probléma?Ha egy anyós nem jön ki a menyével nem kell vele foglalkozni.Biztos van oka,ha utálja a menyét.Az én anyósom alig várja hogy a párom elváljon mert engem sokkal jobban szeret mint a párom feleségét.Rajtam látja,hogy tényleg tiszta szívből szeretem,tisztelem a fiát,és ez neki elég.Apósom szintúgy.
A kérdés az volt ki van hasonló helyzetben. B....-ni látom mindenki tud. Én mázlimra nem kerültem hasonló helyzetbe, de elég sok nős pasi volt az életembe, mint szeretői státuszba. Jegyezzétek meg mindig az a hibás akiből csak egy van. Tehát itt a férfi. Nem kell sajnálni a volt feleséget, mert ha egy erőszakos csábító magamellé állítja a férjet, mindenképp a férfi a hibás. De akkor már megkérdezem mért volt olyan a felesége, hogy a férje elcsábult. Ha meg valaki túl gyenge jellem hogy megvédje önmagát, nos az még a bíróságon is elfogadható ok a válásra a másik naívitása.
Tudjátok számomra nincs az a szó, hogy önhibáján kívűl elvált. Váláshoz két ember kell, hibázni is kettőnek kell. Egyedül a gyerek a vesztese a dolognak. :( Na őt lehet sajnálni.
A kérdezőnek meg annyit, hogy próbáld meg azt a taktikát, hogy egyik füleden be a másikon ki. Nézd levegőnek. Telót nem kell felvenni, találkozáskor el lehet menni mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!