Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Családos apába szerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családos apába szerettem bele, és elhagyta miattam a feleségét, azóta is együtt élünk, de a neje nem száll le rólunk. Pedig már lassan kimondják a válást. Ki van hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék arra hogy ki hogy viseli a dolgot..
2009. júl. 7. 07:05
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 A kérdező kommentje:
Igazad van!Ha egy házasság olyan tökéletes akkor senki nem lép félre és a válás szóba sem kerül..DE itt mind a kettő megtörtént.Hogy lehet hogy a páromnak eszébe sem jutna megcsalni?Talán mert én megbecsülöm és tiszta szívből szeretem..Alig várja a válás végét.Hogy végre elvehessen engem,kényszerítés nélkül..Saját akaratából!
2009. júl. 7. 08:33
 22/69 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem Te írtál tegnap is! Nem Te vagy 31 hetes terhes? Biztos igaz, amit a volt feleségéről állít? És Te nem szégyelled magad? Szerintem ha még le is feküdt az asszony valakivel, akkor esetleg bánatában tette. Valószínű megviseli, hogy így járt és kínjában nem száll le rólatok nem pedig jókedvében. Majd egyszer megtudod, hogy milyen a másik oldalon lenni, mert az élet hosszú távon igazságos. Lehet rólad meg majd azt mondja a még újabb nőnek a pasid, hogy nem törődsz a gyerekkel és nem elégíted ki. Ez tapasztalat. Sok mindent moond egy férfi. De akárhogy is egy családot szétszakítani és MÉG TÉGED SAJNÁLJUNK!! Ribanc vagy! Ne haragudj, csak őszinte voltam!
2009. júl. 7. 08:36
 23/69 anonim ***** válasza:
59%
Hogy a gyerek nem is a párodtól van? A GYEREKEKRŐL SZÁLLJ LE TE SZEMÉT! Mindegy mi volt, de a gyerek igya meg a levét? Gondolkozz már el! Te mit szólnál, ha pár év múlva egy újabb nő azt terjesztené, hogy a gyerek nem is a párodé. Legalább a gyerekre legyetek tekintettel, mert ő semmiről nem tehet.
2009. júl. 7. 08:41
 24/69 anonim ***** válasza:
54%

Ha ilyet kívánsz egy ismeretlennek megvan rólad a véleményem..Biztos nálad is hibádzik valami..És így éled ki magad..

Igazad van, valami hibádzik! Apám rendőr volt és állandóan a többi rendőrrel együtt hajtották a nőket! Anyám meg mosostt főzött vasalt rá és minden kívánságát teljesítette!

Aztán 7 évesen végig kellett néznem , azt hogy láttam hazajönni apám az úton! És nem hazajött, hanem a szemben lévő házba ment a ribancához!

ez 7 évesen nagyon nehéz volt, főleg, hogy apás voltam!

Látta, hogy az erkélyen várom és még csak oda se köszönt! Fontosabb volt a nő, mint mi! 3-an vagyunk lányok! Aztán mikor megunta a nőt, akkor kuncsorgott anyámnak, aki addigra beadta a válást!Meg persze nekünk!

Nagyon nehezen gyógyulnak a sebek! Én 29 éves voltam amikor újra szóba álltam apámmal! Húgomék (29,28 évesek)még most sem beszélnek vele!

ők 3-4 évesen élték át mindezt!

Tehát minden nő aki elvesz egy apát az Ribanc, és kívánom hogy ugyanez a sors várjon rá!

Ja és apám azzal a nővel sem maradt sokáig !

2009. júl. 7. 08:43
 25/69 anonim ***** válasza:
55%

Ne sajnáltasd magad, hanem inkább nézz magadba és nagyon - nagyon szégyelld magad el magad!!!!!!!!!

mindenki visszakapja az élettől azokat a hibákat amiket elkövet!!!

2009. júl. 7. 08:46
 26/69 anonim válasza:
78%

Minden kapcsolat 2 emberen múlik.

Ha a nő valóban megcsalta a férjét, akkor annak oka volt......

Csak általában a férfi megcsalásokkal többet "foglalkoznak", hogy nem volt kielégítve, nem kapott meg mindent otthon....stb.

De ha egy nő csalja meg a férfit, akkor nem az kerül elő, hogy esetleg neki hiányzott valami a kapcsolatban, hanem az, hogy milyen ribanc.

Az meg persze megint más kérdés, hogy ha valakinek valamiben hiánya van, azt miért nem tudja megbeszélni a párjával.......

Az egész a megbecsülésről szól.

Fogadd el, hogy a feleség nem csalta volna meg a Te mostani párodat, ha valami oka nem lett volna rá. Amit tett az elítélendő, de nagyon valószínű, hogy nem ok nélkül tette....

2009. júl. 7. 08:46
 27/69 A kérdező kommentje:

Segítséget kértem,nem okoskodást.Sajnos nem tudjátok a teljes történetet,úgyhogy megértem néhányatokat.De sajnállak titeket,mert mindenki azt mondja "én soha nem leszek ilyen helyzetbe" Én is így voltam vele..Elhihetitek..

Beszélgessetek úgyis egy hullámhosszon vagytok,aki megért az úgyis tudja miről beszélek.A többi meg nem érdekel.

Amúgy meg én nem szoktam olyanba beleszólni amiben még nem volt részem..Okoskodás az megy látom..Jó beszélgetést..

2009. júl. 7. 08:59
 28/69 anonim ***** válasza:
68%
nem okoskodik az aki itt írt, hanem ELÍTÉL :-))
2009. júl. 7. 09:01
 29/69 anonim ***** válasza:
87%

ne az apát nézétek, hanem a férfit. Ki monta azt nektek, hogyha férjhezmentek akkor az a tökéletes. Igen ha megcsalta a felesége, nyilván olyasmi viselkedés, vagy reakciót hozott ki a férfiból, ami nem tetszet neki. De itt úgy látom testvérekkel csalta meg a párját. Nos nem ritkaság az ilyen ha valakihez csak azért mennek, hogzzá mert a másik meg nem kapható álom mellett akar maradni.

Aztán ha az ember szexmániás, és nem kap meg valamit az ágyba, nos az is ok. De kérdem én ha csak 5 éves házzaság után valami új barát bevezet egy perverzióra és azt a másik fél nem honorálja, mégis kipróbálásra kerül, no akkor is ott az ok. Nem kell folyton másra kenegetni a dolgot. Akí meg rosszat kíván a másiknak száljon magába, mert a rossz kíváncság bumeráng. Visszatér a feladójához. És nem biztos hogy téged elkerüla dolog.

2009. júl. 7. 09:04
 30/69 anonim ***** válasza:
49%

Kedves Kérdező!

Olyan frappánsan kommentálod,kiosztod a kérdésedre válaszolókat.Ha annyira okos vagy,akkor miért nem oldod meg magad a problámádat? Abba a helyzetben,amibe kerültél várható,hogy megosztott lesz a válaszolók véleménye.Egyébként csak azt nem értem,hogy a párod szülei "kényszerítették" bele a gyerek miatt kedvesed a házasságba,most meg alig várlák,hogy elváljanak,mert téged imádnak: hogy is van ez?

A gyerekre is kitérve,akit nincs jogod bántani,miért ismerte el a kedvesed,ha nem biztos abban,hogy ő az apuka?Már régen lézetik apasági teszt.

2009. júl. 7. 09:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!