Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Családos apába szerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családos apába szerettem bele, és elhagyta miattam a feleségét, azóta is együtt élünk, de a neje nem száll le rólunk. Pedig már lassan kimondják a válást. Ki van hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék arra hogy ki hogy viseli a dolgot..
2009. júl. 7. 07:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
47%

Neked ahhoz semmi közöd,hogy az Ő kapcsolatuk milyen volt.

Nehogy már téged kelljen sajnálni,te szánalmas kis r.banc.

Szétdúltál egy családot,ne is legyetek boldogok soha.És remélem veled pont ezt csinálja majd amit a feleségével,ugyanúgy le..ar,megaláz,megcsal.

Ezt érdemelnéd.

Hogy tudsz tükörbe nézni??

Remélem megtanulod,hogy nem lehetsz boldog mások boldogtalansága árán.Undor1ító vagy!!!!

2009. júl. 7. 09:33
 32/69 A kérdező kommentje:

A neje szülei akarták a házasságot,olvasd el mégegyszer.

Nem azt írtam,hogy emberek Ítélkezzetek,hanem azt hogy adjatok tanácsot..

Ítéljenek el az emberek,de ne azért amit nem követtem el.A párom volt apósa elég drasztikus ember,börtönben is volt,úgyhogy nem igazán volt más választása.De örül hogy végre volt ereje eljönni onnan.

Aki nem ért meg azt is megértem,de ne ítélkezzen olyan ember aki ugyanúgy követett már el hibát.Mindenki nézzen magába és utána legyen ilyen okos.

Nyilván én is hibás vagyok,ezt nem is tagadom,de nem hiszem hogy aki elítél,mind olyan dolgokat élt meg mint én.Nekem sem volt boldog életem mégsem k**vázok vagy **bancozok le senkit.

2009. júl. 7. 09:33
 33/69 anonim ***** válasza:
91%

Hallottátok már azt a kifejezést, hogy:

"Ne ítélj, hogy ne ítéltess" ?

2009. júl. 7. 09:46
 34/69 anonim ***** válasza:
60%

1, Azt írod "sajnálod" azokat, akik elítélik ezt a helyzetet. Engem ugyan TE ne sajnálj, ok?

Nekem is lett volna lehetőségem nős pasihoz, még tetszett is évek óta. DE! Akármilyen szerelmes az ember, akkor is a fejével gondolkodik, nem a fenekével (hogy finoman írjam). Szerette a fiát, neki az volt a családja, csak épp ki akar valamiért kacsintani. Na ne én legyek a válóók...

2, "Az anyós-meny kapcsolatról" . Ha nem oké az anyós, nem kell vele törődni. Igazad van, ezzel nincs is semmi gond. A gyereknek meg az mondjuk,hogy : bocsi Józsika, nem tetszik a nagyanyád pofája, oszt nem jöhet ide.

Mikor családi kapcsolatokról dönt az ember, akkor nem csak a saját, hanem a családtagjai érzéseit, érzelmeit is figyelembe veszi. Kiemelten értem itt a gyerekeket.

Te mit szólsz majd 5-6 év múlva, ha jön egy naggggyyyonn szerelmes nő, aki téged leribancoz a gyerekednek meg odavágja, hogy nem is az apja az apja?

Szerintem kikaparod a szemét.

Én legalábbis ezt tenném. Viszi a férjem? Vigye. Nekem is tennem kell azért, hogy velem maradjon. Ha nem tettem, hát elvitték. Ez igaz.

De a gyereket NE BÁNTSD!

2009. júl. 7. 09:50
 35/69 anonim ***** válasza:
76%
"Megszerezni a legkönnyebb egy pasit,de megtartani a legnehezebb."Ezt vedd tanácsnak.
2009. júl. 7. 09:56
 36/69 anonim ***** válasza:
77%

A kerdesedre valaszolva szerintem is az a legjobb megoldas,ha nem torodsz vele, egyszer majd beleun es abbahagyja.

A temaval kapcsolatban, igaz, h sose lehet tudni,h az elet milyen helyzeteket produkal...en azt mondom,h ha valaki boldogtalan,akkor inkabb valjon el ( mindegy milyen okbol kifolyolag ) igy akarmennyire is fajdalmas a masik felnek, de eselyt ad neki is arra,h talaljon valaki olyat,aki tenyleg tiszta szivebol szereti majd es gondoskodik rola. Ha egy csalados apanak szeretoje van ott legfokeppen a ferfi a hibas. A boldog ferjeket nem lehet elcsabitani. Sokan tisztaban vannak vele,h ez barnikor megeshet veluk is es egyszercsak a megcsalottak taboraba kerulnek,ahogy egykor en is bekerultem es ezert itelik el a szeretoket.

En azt mondom,h ha igy alakult a helyzeted, probald meg okosan kezelni,ugy h a leheto legkevesebbet arts a volt csaladjanak es talan azzal tudod azt megtenni,ha kimaradsz a vitabol. Igy a parod is jobban fog tisztelni,mintha leallnal veszekedni.

2009. júl. 7. 10:48
 37/69 A kérdező kommentje:

Szia kedves előttem felszólaló!

Köszönöm a bölcs válaszodat,megfogadom.

Tudod milyen jó hallani,hogy valaki megért és nem csak **rváz?Aki nem volt ilyen helyzetbe az sosem fog megérteni,de ha egyszer megtörténik vele is azt kívánom ő ne kapjon ilyen válaszokat.

2009. júl. 7. 12:09
 38/69 anonim ***** válasza:
58%

Alig volt olyan,aki válaszolt a kérdésre. Hát ez jellemző az oldalra. Itt csak szánalmas elvált feleségek vannak, akiket otthagyott a férjük egy másik nőért. Meg is érdemlitek, de komolyan.

Én nem voltam még ilyen helyzetben. Viszont, van egy kisfiam és ha a férjemről kiderülne, hogy megcsal, akkor nem a nőt kezdeném el hibáztatni, hanem a férjemet. Ha nem ezzel a nővel, akkor egy másikkal megtette volna. Ennyi. A jövendőbeli exnej egy ribanc. Ti tényleg ezt a nőt sajnáljátok??? A válást meg kellett volna várnod, de már mindegy. A gyerek tényleg az, aki megszenvedi, mert ilyen anyja van. Ha nekem ilyen anyám lenne, letagadnám. Hozzátok kéne helyezni a gyereket, nem hozzá. És még ő szól be neked??? Ne foglalkozz vele. Gondolj arra, hogy te ezerszer különb vagy, mint ő. És mosolyogj büszkén. Nem kell visszaszólni, ez elég hatásos visszavágás. Ha a hátad mögött mondja, akkor meg tényleg egyik füleden be, másikon ki.

2009. júl. 7. 12:14
 39/69 anonim ***** válasza:
49%
Tökéletesen egyetértek az előttem szólóval. Ez az oldal már nem a régi. Sok a megkeseredett ember aki itt éli ki magát, és nem is a kérdésre válaszolva nyomdafestéket nem tűrő hangon válaszol. Fel a fejjel kedves kérdező! Ne foglalkozz a negatív válaszokkal! Bár az én párom már el volt válva amikor megismerkedtünk, miután hozzáköltöztem jött rá az ex, hogy: "jééé ez új életet tud kezdeni!!" Na ezután kezdődött a balhé. A mai napig tart. Többet járunk bíróságra mint moziba. Bizonyítani soha semmit nem tud, csak koholt vádakkal rohangál, és jelentget fel minket. Már én is tettem fel itt pár kérdést, ezzel a témával kapcsolatban. Jó választ szinte soha sem kaptam. Megkaptam viszont azt, hogy: minek kezdtem elvált pasival...stb...stb... arra a kérdésemre senki sem tudott épkézláb választ adni, hogy vajon mi van akkor, ha a volt asszonyka csak kizárólag féltékenységből cseszeget minket.... 100 szónak is 1 a vége. NE FOGLALKOZZ A NŐVEL. Tudom, hogy nehéz megállni, (én is ebben a cipőben vagyok) de egy idő után majdcsak abba hagyja! Legalábbis ebben reménykedünk. :) A gyereket meg próbáljátok kizárni a vitákból, érezze, hogy veletek, nálatok biztonságban van, hogy minnél kevesebbet sérüljön!
2009. júl. 7. 12:32
 40/69 anonim ***** válasza:
38%
Akkor is undoritó ,mert nekd semmi közöd a volt nejéhez,meg a gyerekeéhez!Biztos pár év múlval téged is megun ,és lecserél!
2009. júl. 7. 13:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!