Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem vezetnek be egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vezetnek be egy olyan "törvényt", hogy a válás után a gyerekkel élő szülő nyújtson be számlát arról, hogy mire költötte a tartásdíjat?

Figyelt kérdés

Sokkal nyugodtabb lenne így ez a helyzet,nem? Az apa is tudná,hogy a tartásdíj tényleg a gyerekre van költve,az anyának is könnyebb lenne,hiszen megszűnne sztem egy pár olyan féltételezés,hogy nem oda költi a pénzt ahova küldik,lehet kevesebb apa kérne tartásdíj csökkentést,mert látja tényleg szükség van a gyereknek a pénzra ruházkodni stb.

Nem kérek ezért lehurrogásokat,meg olyanokat sem,hogy "tisztában vagy azzal,hogy egy gyerek eszik és fürdik és tv-t néz?" Mert tudomásom szerint,a gyerekkel élő szülőnek kell gondoskodni a rezsiről az ételről és a tisztálkodó szerről.

Köszönöm a válaszokat...

2009. jún. 16. 14:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
50%
Ki mondta, hogy elvált vagyok??????????
2009. jún. 23. 13:50
 62/81 anonim ***** válasza:
79%
Ki mondta, hogy rólad van szó?!
2009. jún. 23. 13:53
 63/81 anonim ***** válasza:
53%

Igazad van, azoknak a nőknek akiket ver a meghülyült férjük vagy félrebasz egy fiatalabb szukával, valóban nem kellett volna elválni, hanem meghunyászkodva tűrni,hisz a férfinak ez a dolga.

És miért is van az, hogy ha apánál van a gyerek, akkor nem kell ez az elszámolás? Mert alapból abból indultok ki, hogy csak nő lehet az, akit el kell számoltatni, mert pénzéhes.

2009. jún. 23. 13:54
 64/81 anonim ***** válasza:
70%
Tévedés. Ugyanúgy vonatkozna a férfiakra is. De ez csak egy kérdés. Azért mert valakiben ez a kérdés felmerült, így le kell hurrogni? Ilyen hangvitelben kell válaszolgatni? TISZTELET A KIVÉTELNEK! A magyar bíróság anyacentrikus, és kevesebb az a férfi aki maga nevelheti a gyerekét, ezért lett így feltéve a kérdés. Gondolom én. Nem hiszem, hogy az elvált nők többsége az ivás, verés, stb..miatt hagyta el a párját. Ha viszont a pasi iszik, drogozik, megcsal, verekedik, miért ment hozzá? Miért szült neki gyereket? Nem védem a pasikat, de sokszor tényleg gusztustalanabban a nők mint a pasik. Én is nő vagyok, és sajnos az én párom az ilyen brutális férfiak miatt szív a bíróságon. (minden pasit egy kalap alá vesznek) Hiába nem csinál semmit, akkor is megalázó állandóan a bíróságra járni. Többet járunk Bíróságra, mint moziba. Ez azért sejtet valamit...
2009. jún. 23. 14:04
 65/81 anonim ***** válasza:
61%

Hanem miért? Mert egyedül jobb nekik és mégtöbb pasit tudnak lenyúzni?

Nem hallottál még olyanról, hogy megromlik a kapcsolat és utána mutatja ki valaki a foga fehérjét? Akkor ha ilyen nincs, akkor ezek szerint a párod volt az, aki régen valamit nagyon elnézett és nagyon elbaltázott, hogy olyan nőt választott ráadásul nemcsak párnak, hanem gyerekei anyjának is.

2009. jún. 23. 14:10
 66/81 anonim ***** válasza:
70%
Ez így van. Bánja is, hogy azt a nőt választotta. Egyébként pedig egy piócát nehéz levakarni. Persze a párom is lehetett volna talpraesettebb. Szokta is mondogatni, hogy imádja a gyerekeit, csak sajnos rossz anyát választott nekik. Látom, hogy mennyire szenved a hiányuktól, és látom, hogy a gyerekek egyre ellenségesebbek az apjukkal szemben. Én reménykedem abban, hogy ha felnőnek, át fogják látni a helyzetet, hogy nem apa az, aki szidja az anyjukat, hogy én mindig tárt karokkal fogadom őket, hogy én egy rossz szót sem szólok az anyjukra, (bár nagyon nehéz megállni) míg ő kígyót békát kiabál ránk. Szerintem saját maga ellen neveli a gyerekeket, mert nem hülyék, idővel felnőnek, látni fogják kinél mi a frankó.
2009. jún. 24. 08:26
 67/81 anonim ***** válasza:
55%

Igen és akkor, azért, mert a pasid béna volt normális nőt választani magának, ezért az összes rendes anyukát is szivatni kell, csak, hogy ti szivathassátok a ti elvált anyukátokat a családban. Ha megdöglött a tehenem....

Meg a te szegény pasid szegényke rosszul választott, mert kis butuska volt, de ha egy nő választott hajdan rosszul, az csak azt jelenti, hogy pénzéhes volt...hm...

Ezek szerint akkor a párod a gyerekeket is megbánta, mert más pártól nem ugyanezek a gyerekek születtek volna.

Az szerintem nem nagy dicsőség, hogy időközönként te tárt karokakkal várod őket,mert nem együtt laktok. Ha nem tárt karokkal várnád őket, lehet, hogy a párod úgy kihajintana, mintha sose lettél volna, így sok más választásod nincs is.

2009. jún. 24. 09:00
 68/81 anonim ***** válasza:
71%
Nem én tettem fel a kérdést. Ne általánosítsunk. Majdnem minden hozzászólásomban szerepel a TISZTELET A KIVÉTELNEK kifejezés. Akinek nem inge, ne vegye magára. Hogy jössz te ahoz, hogy engem, vagy a párom minődítsd, csak azért mert leírtam egy történetet? Ha nem tartozol ebbe a körbe, tökéletes anyuka vagy, gratulálok. Bár a hangviteled nem erről tanuskodik. És mint már itt említette valaki: "Védekezés a legjobb támadás" ha nincs félni valód, miért akadtál úgy ki egy egyszerű kérdéstől?
2009. jún. 24. 09:37
 69/81 anonim ***** válasza:
85%
Kéne a pasitok és az ex-pasijaitok összes pénze és figyelme, akár first lady-k vagytok, akár csak azok, akikre le lettetek cserélve, ugye-ugye? :))
2009. jún. 24. 09:43
 70/81 anonim ***** válasza:
83%

Ha a távoltartási törvény olyan lett, amilyen, akkor az indokokat tekintve, amik idáig vezettek, szerintem egy ilyen törvénynek lehet, hogy van esélye.

Ki fogja ezt ellenőrizni? Mert a felek között, mint ahogy azt az adott példa is mutatja, megegyezés nem születne, így a jelentésekkel, bevallásokkal, elszámolásokkal is a bíróságra kéne futkozni. Vagy az apeh-hez.

2009. jún. 24. 09:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!