Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás-másoknál hogyan? Igazából nem egy világmegváltó dolog, gondoltam kivülállóként, vagy mégis?
Az imént pakoltam be a csak használati értékkel bíró autómba a legszükségesebb,és csak használati értékkel bíró tárgyaimat. Gyakorlatilag mindent itt hagyok, amiről szólt az elmúlt 20 év.
A távozás ára minden, cserébe anyagi kötelezettség nélkül,viszont csak az adott hétvégéken láthatom azokat akikről szólhatott volna az életem, a gyermekeimet.
Eddig az üzlet,de hogyan tovább?
http://www.youtube.com/watch?v=6gG_7hOv1ho
Lezárult az életednek egy szakasza. Most jön az elmélyülés, gondolkodás, időnként letargia.
Azután vagy új életet kezdsz, mással, vagy ismét velük, hiszen a család nagy húzóerő.
Jó Reggelt!
Ha Robi megnyerte, hadd vigye, ne keseredj el. Hangvételedből úgy érzem, humorod is van, bár most kicsit keser-édes. Nyugi, vannak még rendes nők. A gyerekeidet viszont soha, de soha ne hagyd és ne hanyagold el.
Ők nem tehetnek semmiről. Minden jót, fel a fejjel, és csak előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!