Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vezetnek be egy olyan "törvényt", hogy a
válás után a gyerekkel élő szülő nyújtson be
számlát arról, hogy mire költötte a tartásdíjat?
Figyelt kérdés
Sokkal nyugodtabb lenne így ez a helyzet,nem? Az apa is tudná,hogy a tartásdíj tényleg a gyerekre van költve,az anyának is könnyebb lenne,hiszen megszűnne sztem egy pár olyan féltételezés,hogy nem oda költi a pénzt ahova küldik,lehet kevesebb apa kérne tartásdíj csökkentést,mert látja tényleg szükség van a gyereknek a pénzra ruházkodni stb.
Nem kérek ezért lehurrogásokat,meg olyanokat sem,hogy "tisztában vagy azzal,hogy egy gyerek eszik és fürdik és tv-t néz?" Mert tudomásom szerint,a gyerekkel élő szülőnek kell gondoskodni a rezsiről az ételről és a tisztálkodó szerről.
Kerdezo, te miert sajnalod mastol a gyerektartast? Azert mert te nem kapsz, vagy nagyon keveset kapsz csak, ne masra legyel merges!
Biztosan egy gyereket egyedul nevelo no vagy, aki utalja a vilagot, es ezert vagy kiakadva igy.
Mindegyik hozzaszolasod agressziv, es szerintem nem is igaz amit irsz.
Egyertelmu hogy irigy vagy masra, mas penzere.
2009. jún. 18. 22:54
52/81 anonim válasza:
225:54! Te csak írni tanultál meg, olvasni nem? Nem egyszer írta a kérdező, a családi állapotát. Hogy lehet egy egyszerű krdésen ennyire kiborulni! Úgy csináltok, mintha már ez eldöntött tény lenne, és holnaptól be is vezetnék...na akkor lennétek nagy bajban, hiszen nem véletlenül kapálóztok most is!
2009. jún. 19. 07:42
53/81 anonim válasza:
Tipikus magyar marha.
Annyira magyar ez a kérdés!
2009. jún. 19. 17:33
54/81 anonim válasza:
Most találtam rá erre a kérdésre és kiváncsi voltam miért ez a sok válasz. Én elvállt szülők gyereke vagyok ésnem kívánom senkinek azt az életet amit kaptam. Bár édesanyám mindent megtett apám szerelmes lett egy másikba. Az indok az volt hogy jól tud sz..ni. Építkeztünk és hát apám a válás végére teljesen kisemmizett minket. Tudod te milyen albérletben felnőni úgy hogy az eltartó szülő minimálbéres apa meg 4000 ft gyerektartást fizetett kettőnkre mert csak egy jól menő vállalkozása volt/van és akár feketén is bevállalhat pár fuvart. Sokszor ettünk zsíros kenyeret és tudod rossz volt hogy csak akkor kaptunk új cipőt ha az előző leszakadt a lábunkról. De a lényeg hogy az új sszony azt híresztelte hogy rengeteget fizet apám és hogy az a szemét meg arany bokaláncot vett magának. Soha nem volt anyukámnak arany bokalánca, de nem mindenki egyforma. Nem kívánom neked hogy így járjál. Ha nem tetszik a barátnőid viselkedése akkor szakítsd meg velük a kapcsolatot. Amúgy meg úgy gondolom hogy egy nő is megérdemel egy kis kényeztetést néha. Mivel egy anya is ember és az anyának is vennie kell néha új dolgokat magának. Ja bocs te biztosan nem így gondolod. OLyanok régen is voltak akik kihasználták aput, de azért a döntő többség nem ide tartozik. Szállj le a földremert sajnos előfordulhat hog a másik oldalra kerülsz és a gyerekenek te is a legjobbat akarod majd adni, remélem.
2009. jún. 20. 12:44
55/81 anonim válasza:
Elnézést, itt nem elvált nők vannak, hanem érintett, többnyire elvált ÉDESANYÁK, kedves egyik válaszadó (fiatal)ember(?!)
Kicsit nagyobb felelősséggel, mint a különélő apukák...
Istenítenénk magunkat?
Mivel biológiailag nem tudsz gyermeket kihordani, de még szoptatni sem, s a többiről ne is beszéljünk, azt gondolom, hogy maradjon meg mindenki a szerepénél. Mindenki tudja, hogy "hol a helye", nem hinném, hogy istenítésről lenne szó.
Vannak becsületes anyukák!
2009. jún. 21. 11:27
56/81 A kérdező kommentje:
12:44-es "néha megérdemel a nő egy kis kényesztetést?" Ezt mire írtad? Kényeztesse magát,de ne a gyerektartásból...
Örülök különben hogy vannak a válaszolók között értelmes emberek is...
Ja és én nem vettem senkit egy kalap alá,nem mondtam hogy minden elvált anyuka ugyanaz,csak ha annyira biztos benne mindenki hogy a gyerekre költi a pénzt,miért nem mernek vele elszámolni...
2009. jún. 22. 09:55
57/81 anonim válasza:
Ha törvényt akarsz, azzal az összes anyát minősíted.
De, kezdjél aláírásgyűjtésbe nyugodtan, majd meglátjuk mennyi támogatója akad a nagy ötletednek.
2009. jún. 23. 13:37
58/81 anonim válasza:
Ez már félelmetes. Én nem csodálkozom, hogy az itt jelenlévő elvált nők félnek... valaki írta már itt előttem "a legjobb védekezés a támadás" hát igaz. A világ összes kincse sem volna nekik elég, (TISZTELET A KIVÉTELNEK) különben nem akarnák lenyúzni az utolsó bőrt is a volt férjükről. Egyébként ha már itt tartunk: vajon miért voltak olyan felelőtlenek, és miért szültek? Azt hitték ezzel megfoghatnak egy férfit is? Most meg rinyálnak, hogy sokba kerül a gyerek...a gyerektartás meg kevés. Esetleg nem kellett volna elválni...vagy teherbe esni....miért féltek egy ilyen egyszerű kérdéstől? Miért akadtok ennyire ki? Szegény kérdező csak feltett egy kérdést. Nem kötelező rá válaszolni. Ha meg megteszed, miért nem vagy kultúrált? Ja?! Ha kultúrált lennél, nem lennél elvát...össze állt a kép.
2009. jún. 23. 13:46
59/81 anonim válasza:
Egyébként pedig egy gyereket NEM CSAK AZ APÁNAK
2009. jún. 23. 13:49
60/81 anonim válasza:
*bocsi entereztem... szóval: NEM CSAK AZ APA FELELŐSÉGE
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!