Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ezek felhozhatók ellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek felhozhatók ellene gyerekelhelyezésnél?

Figyelt kérdés

1 éves a gyerekünk, becsúszott baba egy rövid kapcsolatból, de nagyon imádom, a legjobb dolog az életemben. Szeretném én nevelni, most ideiglenesen az anyjánál van elhelyezve. A kifogásaim:

- sosem szoptatta, mert nem akarta. Megereszkedik a melle és nem tud "elszabadulni", mindig neki kell felkelni este hozzá (a baba 8 hónapos koráig együtt éltünk). Ezt a védőnő és a gyerekorvos is meg tudja erősíteni.

- elég sokszor lepasszolja a szüleinek, ilyenkor eltűnik akár 1-2 napra is.

Szerintetek van esélyem?

2012. márc. 18. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
94%

Utolsó, most nagy butaságot mondtál!

Minek szólsz bele olyasmibe, amihez nem értesz, én nem tudom...

Ügyvédjelölt vagyok, és amióta dolgozom (most volt egy éve januárban) már egy csomó ügyre mondtuk azt az ügyfélnek, hogy nem éri meg belekezdeni, úgy legalábbis, ahogy elképzelte, semmiképp. Nem kergetjük őket bele értelmetlen pereskedésbe, egyébként ezt az ügyvédi etikai szabályzat tiltja is. Az ügyfeleknek bízniuk kell bennünk, hosszú távon gondolkodunk: hogy a csudába lenne bizalmuk felénk, ha mindent rájuk hagynánk? Ha nincs esély, megmondjuk. Ha ennek ellenére ragaszkodik valamihez, az megint más kérdés, akkor eldöntjük, hogy vállaljuk, vagy nem. Ha nem etikátlan, csak esélytelen, amit kér, akkor persze elvállaljuk így is az ügyet, de külön aláíratjuk vele, hogy figyelmeztettük arra, hogy a pernyertességre igen kicsi esélye van. Ez fontos, hisz minket is véd.

Nyilván minden perben van egy nyertes és egy vesztes fél (ill. majdnem mindben), szóval 100%-ra sem ígérünk soha, de, ha annyira lehetetlen lenne, az ügyvéd sem ezt mondta volna a Kérdezőnek.

Egyébként tényleg nem lehetetlen. Nem 100% a nyerés, mint ahogy sosem az, de egyáltalán nem halott ügy - legalábbis leírás alapján.

2012. márc. 25. 19:12
 72/74 anonim ***** válasza:

Védheted nyugodtan a mundér becsületét, az ügyvédnél csak a taxis a gerinctelenebb állatfaj.

Majd ha 10 éve praktizálsz ismét visszatérünk a kérdésre, hogy hány 10%nál alacsonyabb nyerési eséllyel kecsegtető ügyet vállaltál el.

2012. márc. 25. 19:32
 73/74 A kérdező kommentje:

70-es: az ügyvéd gyerekkori barátom. Bízom benne.

A hétvégén felhozom a témát az anyukának.

2012. márc. 26. 09:08
 74/74 anonim ***** válasza:
Már megbocsáss, kedves kérdező, de te akkor vagy plasztikai sebész, mikor én pap, de itt magát jogásznak kikiáltó egyik válaszadó is akkora marhaságot írt, hogy nem tudtam sírjak vagy nevessek. Ez a sztori vagy kamu, vagy csak a tört része igaz!!!!!
2012. máj. 18. 14:34
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!