Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ezek felhozhatók ellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek felhozhatók ellene gyerekelhelyezésnél?

Figyelt kérdés

1 éves a gyerekünk, becsúszott baba egy rövid kapcsolatból, de nagyon imádom, a legjobb dolog az életemben. Szeretném én nevelni, most ideiglenesen az anyjánál van elhelyezve. A kifogásaim:

- sosem szoptatta, mert nem akarta. Megereszkedik a melle és nem tud "elszabadulni", mindig neki kell felkelni este hozzá (a baba 8 hónapos koráig együtt éltünk). Ezt a védőnő és a gyerekorvos is meg tudja erősíteni.

- elég sokszor lepasszolja a szüleinek, ilyenkor eltűnik akár 1-2 napra is.

Szerintetek van esélyem?

2012. márc. 18. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
57%

"megpróbáltam együtt élni egy nővel akit nem szeretek"

Bocs, de miért nem húztál gumit annak idején??!!

2012. márc. 18. 22:22
 32/74 A kérdező kommentje:
Mért nem olvasol???? "Védekezés mellett" - nálam ez gumit jelent. Ha nálad nem, az a te bajod.....
2012. márc. 18. 22:25
 33/74 anonim ***** válasza:
4%
nem azt mondtam h ne foglalkozz vele,hanem h ne akard elvenni tőle. fiatal volt,elgondolkodott. te megerősitetted abban h támogatod,ezért elvállalta. nem akart szoptatni: na és? te keltél fel hozzá? és?? egész nap ő volt vele,az a minimum h éjjel apa felkel és megeteti. és elmegy néha? ha még együtt lennétek,és veled ruccanna el havi 1 romantikus hétvégére,az is baj lenne? ne haragudj de te gondolkodsz furcsán. a picinek az anyukája mellett a helye.
2012. márc. 18. 22:25
 34/74 anonim ***** válasza:

Menj bíróságra. Miért fizetsz 50 e ft-ot? Anyatartást fizetsz? Elment az eszed?

A gyes, családi és havi - és20 e ft tényleg elég GYEREKTARTÁSRA. Ebből lehet gyereket nevelni.

Téged hülyére vesznek. Ha nem adnál egy fillért sem és nem mennél a gyerekhez, akkor anyuka lehet, hogy jobban állna hozzád, jobban megbecsülné a jelenlegi segítségedet.

Minél előbb ügyvéd, tényleg!

2012. márc. 18. 22:26
 35/74 A kérdező kommentje:

Azért fizetek 50-et, mert nem sajnálom a gyerekemtől. Tudom, hogy sok minden kell neki. Most kezdett el járni, szeretném ha minőségi (nem márkás!!!) cipőt kapna, ha egészséges ételeket enne. A nagymamája jár vele baba-úszásra, az sem olcsó. Nem az anyukának adom, hanem a szüleinek, így tudom, hogy a gyerekre költik.

A lány apjával együtt dolgoztam egy ideig, innen az ismeretség.

2012. márc. 18. 22:30
 36/74 anonim ***** válasza:
26%

Igen, anyukája mellett a helye. Ha anyuka olyan. De ez a Bíróság feladata eldönteni.

Elképesztő, hogy milyen nők vannak. Csőbe húz, éli tovább a fiatalságát miközben ott a gyereke.

Anyja mellett van a helye? Akkor vállalja a kötelességét és igenis legyen végig vele.

A gyereknevelés felelősség.

Én soha nem gondoltam, hogy nekem pihennem kellene és éjjel apuka keljen fel hozzájuk.

Szoptattam is mindkettőt, és apuka dolga a pénzkeresés, pihenés éjjel.

Pedig én gyedet kapok, havi 100 e ft-ot, plusz családi, mégis így látom.

Utálom az ilyen fiatal nem anyának való nőket, nekem ezek nem anyák.

Ne adj nekik 50 e ft-ot, mint írtam.

2012. márc. 18. 22:31
 37/74 anonim ***** válasza:

90 e ft-ot nem költenek a gyerekre. Azért mert ennyit adsz, a bíróság ezért nem fogja neked ítélni.

A nagyszülők el fogják vállalni.

Tényleg nagyon sajnálom.

Vagy vársz éveket és magadhoz dédelgeted a gyereket és talán úgy dönt, hogy veled akar élni vagy még most kezdj új életet és hagyd a fenébe.

2012. márc. 18. 22:33
 38/74 anonim ***** válasza:
36%

Abba azért gondolj bele hogy ha túlzottan erszakosan akarod elvenni,gondol egyet és rögtön nem viheted el a picit amikor akarod,sőt talán 3 éves korog még el sem viheted csak az anyával együtt lehetsz vele.

Ha túlzottan kekeckedsz,simán megcsinálhatja hogy 2 hetente hétvégén láthatod.

Erre vigyázz

2012. márc. 18. 22:38
 39/74 anonim ***** válasza:
52%

Én nagyon megveszek a két gyereknek mindent. Márkásat mindenből.

Ruhából, cipőből és két gyerekre.

Kaja babakaja a kicsinek, aki szintén 1 éves. DE a kettő nem kerül 90 e ft-ba könyörgöm.

Pedig biciklit is vettünk ebben a hóban a nagynak 25 e ft-ért. Ne viccelj.

2012. márc. 18. 22:38
 40/74 anonim ***** válasza:
65%

Hát ti nem vagytok észen.

Miféle anya az, aki azért nem szoptat, mert megereszkedik a melle és idegesíti, hogy felkel éjjel a kisbabához???? Meg 2 napra lepasszolja???

Szóba nem állnék anyámmal, ha ezt tette volna!!

Aki nem tud szoptatni, az rohadtul nem az a kategória, mint aki nem hajlandó rá!

2012. márc. 18. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!