Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek felhozhatók ellene gyerekelhelyezésnél?
1 éves a gyerekünk, becsúszott baba egy rövid kapcsolatból, de nagyon imádom, a legjobb dolog az életemben. Szeretném én nevelni, most ideiglenesen az anyjánál van elhelyezve. A kifogásaim:
- sosem szoptatta, mert nem akarta. Megereszkedik a melle és nem tud "elszabadulni", mindig neki kell felkelni este hozzá (a baba 8 hónapos koráig együtt éltünk). Ezt a védőnő és a gyerekorvos is meg tudja erősíteni.
- elég sokszor lepasszolja a szüleinek, ilyenkor eltűnik akár 1-2 napra is.
Szerintetek van esélyem?
"megpróbáltam együtt élni egy nővel akit nem szeretek"
Bocs, de miért nem húztál gumit annak idején??!!
Menj bíróságra. Miért fizetsz 50 e ft-ot? Anyatartást fizetsz? Elment az eszed?
A gyes, családi és havi - és20 e ft tényleg elég GYEREKTARTÁSRA. Ebből lehet gyereket nevelni.
Téged hülyére vesznek. Ha nem adnál egy fillért sem és nem mennél a gyerekhez, akkor anyuka lehet, hogy jobban állna hozzád, jobban megbecsülné a jelenlegi segítségedet.
Minél előbb ügyvéd, tényleg!
Azért fizetek 50-et, mert nem sajnálom a gyerekemtől. Tudom, hogy sok minden kell neki. Most kezdett el járni, szeretném ha minőségi (nem márkás!!!) cipőt kapna, ha egészséges ételeket enne. A nagymamája jár vele baba-úszásra, az sem olcsó. Nem az anyukának adom, hanem a szüleinek, így tudom, hogy a gyerekre költik.
A lány apjával együtt dolgoztam egy ideig, innen az ismeretség.
Igen, anyukája mellett a helye. Ha anyuka olyan. De ez a Bíróság feladata eldönteni.
Elképesztő, hogy milyen nők vannak. Csőbe húz, éli tovább a fiatalságát miközben ott a gyereke.
Anyja mellett van a helye? Akkor vállalja a kötelességét és igenis legyen végig vele.
A gyereknevelés felelősség.
Én soha nem gondoltam, hogy nekem pihennem kellene és éjjel apuka keljen fel hozzájuk.
Szoptattam is mindkettőt, és apuka dolga a pénzkeresés, pihenés éjjel.
Pedig én gyedet kapok, havi 100 e ft-ot, plusz családi, mégis így látom.
Utálom az ilyen fiatal nem anyának való nőket, nekem ezek nem anyák.
Ne adj nekik 50 e ft-ot, mint írtam.
90 e ft-ot nem költenek a gyerekre. Azért mert ennyit adsz, a bíróság ezért nem fogja neked ítélni.
A nagyszülők el fogják vállalni.
Tényleg nagyon sajnálom.
Vagy vársz éveket és magadhoz dédelgeted a gyereket és talán úgy dönt, hogy veled akar élni vagy még most kezdj új életet és hagyd a fenébe.
Abba azért gondolj bele hogy ha túlzottan erszakosan akarod elvenni,gondol egyet és rögtön nem viheted el a picit amikor akarod,sőt talán 3 éves korog még el sem viheted csak az anyával együtt lehetsz vele.
Ha túlzottan kekeckedsz,simán megcsinálhatja hogy 2 hetente hétvégén láthatod.
Erre vigyázz
Én nagyon megveszek a két gyereknek mindent. Márkásat mindenből.
Ruhából, cipőből és két gyerekre.
Kaja babakaja a kicsinek, aki szintén 1 éves. DE a kettő nem kerül 90 e ft-ba könyörgöm.
Pedig biciklit is vettünk ebben a hóban a nagynak 25 e ft-ért. Ne viccelj.
Hát ti nem vagytok észen.
Miféle anya az, aki azért nem szoptat, mert megereszkedik a melle és idegesíti, hogy felkel éjjel a kisbabához???? Meg 2 napra lepasszolja???
Szóba nem állnék anyámmal, ha ezt tette volna!!
Aki nem tud szoptatni, az rohadtul nem az a kategória, mint aki nem hajlandó rá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!