Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek felhozhatók ellene gyerekelhelyezésnél?
1 éves a gyerekünk, becsúszott baba egy rövid kapcsolatból, de nagyon imádom, a legjobb dolog az életemben. Szeretném én nevelni, most ideiglenesen az anyjánál van elhelyezve. A kifogásaim:
- sosem szoptatta, mert nem akarta. Megereszkedik a melle és nem tud "elszabadulni", mindig neki kell felkelni este hozzá (a baba 8 hónapos koráig együtt éltünk). Ezt a védőnő és a gyerekorvos is meg tudja erősíteni.
- elég sokszor lepasszolja a szüleinek, ilyenkor eltűnik akár 1-2 napra is.
Szerintetek van esélyem?
Nem tudjuk az összes körülményt.
Egy dolgok ütötte meg a szememet, hogy eltűnik 1-2 napra.
Azért 1 éves gyerek mellől nem tűnik el csak úgy az anyuka. Legalábbis szerintem.
Hogy kipiheni magát????? Hát nekem eszembe sem jutna napokra lepasszolni az egyéves gyerekemet.
A nő életvitelétől sok függ, anyagi helyzet, mennyire tudja ellátni a gyerekét anyagilag is.
Ha írnál részletesebben a nőről.
az 1-2 nap az nem napokra. havi 1-2 nap szabi miért is ne járhatna neki? érdekes,ha pasik lépnek le pl havonta horgászni hétvégén,az tök normális.
kicsinyes bosszút akarsz állni rajta,ez nem szép. nőj fel,légy férfi és apa de ne úgy h a gyereked anyját pocskondiázod. egyébként meg: ha annyira szereted a gyereked,miért hagytad el őket?
3-4 hetentelepasszolja egy hétvégre..pfujj:o))
ugy ezt te se gondolod komolyan???
2 hónapja vagytok külön,3-4 hetente megy l 1-2 napra,az maximum 3 alkalmat jelent.
Ez még nem rendszeresség...
El tudja tartani: nem, a szülei tartják el őket + én fizetek gyerektartást.
Leírom még egyszer: nem őt hagytam el, csak a nőt! 1 hónapig voltunk együtt, védekezés mellett csúszott be a baba. Mellette voltam terhesség alatt, a szülésnél és utána 8 hónapig.
Az, hogy egyes apukák lelépnek horgászni, sörözni stb NEM normális.
Nem kap ezek szerint csak gyest és családi pótlékot? Dolgozott előtte? Hány éves?
Legrosszabb esetben is a nagyszülők majd gyámság alá veszik, esélyed sincs - Magyarországon márcsak így megy.
Hát azért köszönöm a válaszokat :-(((
22 éves; nem dolgozott, egyetemre járt. GYES-t és CSP-t kap.
Még mindig nem tartom normálisnak, ha valaki a 9 hónapos gyerekét 2 napra lepasszolja. Kicsit meglep, hogy a többség igen....
Még egyszer köszönöm a válaszokat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!