Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Fél éves kisbaba mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éves kisbaba mellett különválni vagy inkább menteni egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés
A párommal elég gyorsan történt minden, alig ismertük egymást mikor jött a baba (1,5 éve vagyunk együtt). Ő 31 éves én 25 leszek. Eleinte nagyon jó volt minden, de egy ideje elég nárcisztikus velem és lányokkal írogat, vagy lehet már találkozott is valamelyikkel. Nagyon félek hogy mi lenne velünk ha elhagynám de nem szeretném magamat teljesen tönkretenni miatta már most. De azt sem szeretném, hogy a kisfiam apa nélkül nőjön fel.
tegnap 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért nőne fel egyedül ha a párod hétvégi apuka lenne? Amúgy ha nem akar részt venni gyerek életében nem fogod tudni ráerőltetni hiszen az ő kötelessége küldeni a gyerektartást, a gyerek nevelése már nem az. Ráadásul hiába maradsz vele hogyha ő elhagy téged más nő miatt és nem akarja nevelni a gyereket.
tegnap 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

"alig ismertük egymást mikor jött a baba"

védekezés meg minek?

tegnap 17:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Jobb a gyereknek is csak az anyjával, mint egy rossz kapcsolatban.

25 évesen ráadasul még simán találhatsz valakit, aki a fiadat is sajatjaként kezeli majd.

Én 39 évesen mentem masodszor ferjhez, egy 3 eves gyetrekkel.

tegnap 17:59
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Elválni. Engem is megcsalt a volt férjem, mikor a közös gyerekünk 4 hónapos volt. Azóta el is vette az akkori szeretőjét. Nincs értelme együtt maradni és megalázkodni.
tegnap 19:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Firs of all.

Így gyerekek nehezen fogsz párt találni.

Szerintem ettől függetlenül szakítani kéne és amolyan lakó társai viszonyt kéne vel fenn tartani. Amíg a gyerekkel vagy pedig tanulj hogy többet tudj keresni majd mihelyt lehet lépj le. Ennyi a mozgás tered sajnos. Jobban fizető munkát kell találnod min 700e nettó havon.

tegnap 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy baratnod kerdezne ezt, mit tanacsolnal neki?
tegnap 22:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Inkább menjen, semmint egy feszült kapcsolatba cseperedjen. Még fiatal vagy, még találhatsz neki egy rendes apát.
ma 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!