Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az állatos videókon elérzékeny...

Az állatos videókon elérzékenyülök de a gyerekekkel/emberekkel kapcsolatos videók totál közömbösek nekem. Baj van velem vagy ez normális?

Figyelt kérdés

például ma délelőtt pörgettem a youtube shortsot és feljött egy lapozós, képregényszerű videó ami arról szólt hogy egy fekete cicát elgázoltak és jött érte a halál aki utoljára elvitte ahhoz az idős nénihez a macska szellemét aki életében gondoskodott róla. szégyen nem szégyen picit sírtam azon a videón. vagyis hát .. rendesen potyogtak a könnyeim.

aztán lapoztam tovább és kb negyed óra múlva feljött egy másik vidi, valami amerikai emberek rakták ki hogy egy kisméretű, rózsaszín koporsót visz egy édesapa (a méretéből ítélve egyértelműen látszott hogy kisbaba volt benne) és kvára nem hatott meg a videó, kb ilyen totál közöny mintha egy tescos reklámot néznék. láttam a sok sajnálkozó külföldi kommentet, felvontam a szemöldökömet és tovább lapoztam.

ez normális?

mi lehet ennek az oka?

okt. 31. 12:56
A kérdező szavazást indított:
teljesen normális
nem hiszem hogy normális de én is ilyen vagyok
semmiképp nem normális dolog
15 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Én is jobban sajnálom sokszor az állatokat, mint az embereket
okt. 31. 12:57
 2/5 A kérdező kommentje:
ja és ha olyat látok hogy idegen emberek segítségre szorulnak mit tudom én vérre van szükségük vagy kilakoltatják őket stb az is totál közömbös, kb érdekességszinten szoktam néha ilyen tartalmakat nézni.
 3/5 A kérdező kommentje:
1. értem . :)
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nem normális.
okt. 31. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Saját rokonaim temetésén nem sírtam, de mikor múltkor állatorvosnál voltam a macskámmal, és láttam egy idős urat kutyával bemenni, majd kutya nélkül, csak a pórázzal és a nyarkörvvel távozni, akkor hazaérve úgy bőgtem ezen, mint egy gyerek.
nov. 1. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!