Az állatos videókon elérzékenyülök de a gyerekekkel/emberekkel kapcsolatos videók totál közömbösek nekem. Baj van velem vagy ez normális?
például ma délelőtt pörgettem a youtube shortsot és feljött egy lapozós, képregényszerű videó ami arról szólt hogy egy fekete cicát elgázoltak és jött érte a halál aki utoljára elvitte ahhoz az idős nénihez a macska szellemét aki életében gondoskodott róla. szégyen nem szégyen picit sírtam azon a videón. vagyis hát .. rendesen potyogtak a könnyeim.
aztán lapoztam tovább és kb negyed óra múlva feljött egy másik vidi, valami amerikai emberek rakták ki hogy egy kisméretű, rózsaszín koporsót visz egy édesapa (a méretéből ítélve egyértelműen látszott hogy kisbaba volt benne) és kvára nem hatott meg a videó, kb ilyen totál közöny mintha egy tescos reklámot néznék. láttam a sok sajnálkozó külföldi kommentet, felvontam a szemöldökömet és tovább lapoztam.
ez normális?
mi lehet ennek az oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!