Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek felhozhatók ellene gyerekelhelyezésnél?
1 éves a gyerekünk, becsúszott baba egy rövid kapcsolatból, de nagyon imádom, a legjobb dolog az életemben. Szeretném én nevelni, most ideiglenesen az anyjánál van elhelyezve. A kifogásaim:
- sosem szoptatta, mert nem akarta. Megereszkedik a melle és nem tud "elszabadulni", mindig neki kell felkelni este hozzá (a baba 8 hónapos koráig együtt éltünk). Ezt a védőnő és a gyerekorvos is meg tudja erősíteni.
- elég sokszor lepasszolja a szüleinek, ilyenkor eltűnik akár 1-2 napra is.
Szerintetek van esélyem?
És miért ne lehetne a gyerek mellett tanulni? Eddig sem volt az anyaság hőse, eddig is lepasszolta. Tanuljon, ahogy tud. Nagyon sokan így járnak iskolába vagy munka mellett. 1 éves gyerek nehogy már kikészítse az anyukát, hogy nem fér bele a tanulás.
Én két gyerekkel vagyok itthon 1 és 3 évesek, és tanulok, házimunkát végzem, gyerekekkel vagyok és 0 a segítségem. Ez hozzáállás kérdése. De az ő hozzáállása a tartson el valaki. Direkt lebabázott, kétlem, hogy véletlen, hogy biztos anyagi háttere legyen. Annyi esze már nem volt, nem is lehet,hisz gyerek, hogy egy kapcsolatban alkalmazkodni kell, fel kell nőni a feladathoz. Neki nem sikerült. Éli a fiatal éveit. Nem kell neki még gyerek. Erre ő is rá fog jönni igen hamar. Egyenlőre a pénz fontosabb, addig sem kell dolgozni, tanulni, van kire fogni.
Miért mondott volna le a tanulásról? Ha akarná, csinálhatná. Ha "csak úgy" le tudja adni a gyereket, akkor a suli miatt is megtehetné.
Az meg, hogy ő szülte: a kérdező mellette volt, ott volt a szülésnél - ennél többet egy férfi nem tud tenni. Vagy szerinted mi lett volna még elvárható?
Igen is vannak jó apák, ahogy jó anyák is.
Meg borzasztóak, mindkét nemből.
Az akinek a párja lelép erre arra, az tojik a párjára is meg a gyerekre is.
Két gyerekünk van, éjjelente én keltem mert jobban bírom.
13 hónap van a két gyerek között, nagyobbik lassan három éves és még sose léptünk le sehova. Pihennénk IGEN, jó lenne kettesben lenni IGEN. Van két gyerekünk IGEN :) Így addig nem megyünk ameddig ők nem engednek.
Azon meg mit nem lehet érteni, hogy a nővel már nem akar élni? Nő meg a gyerek két külön személy.
Nekem fura ha valaki elmegy napokra a gyereke nélkül. Érthető ha az apa életében ez a legjobb dolog:)
Rossz, hogy ügyvéd meg bíró kell de igen nézz utána.
Ne legyél csak azért hátrányban, mert neked kukacod van neki meg nunija.
Puncitől nem lesz valaki egyértelműen jó szülő.
szia 80%-os egyetértő társam.
Ugye milyen döbbenet az első pár oldalon lévő válasz? Meg aki az apa ellen beszél? Tuti valami férfi utálattal teli nők ezek, akiket elhagyott a párjuk. Ezért lehet ez a nagy gyűlölet.
Mi család vagyunk, így tudok objektív írni a kérdezőnek, lassan már regényt:)
Minden rendben velük. Ezt szokták meg:(
Sok pasi sajnos tényleg ilyen.
Csak röviden: nagyon köszönöm a válaszokat, tanulságosak voltak.
Most itt van a Hercegnő, megyek babázni :-))
Szép estét nektek :-)))))
szia,
még utánanéz a dolgoknak, de szerinte nem reménytelen :-)) Az, hogy meg sem próbált szoptatni mindenképpen "rossz pont lesz" nála, hiszen így a későbbiekben sem biztosított, hogy a gyerek a legjobbat kapja ha van egy kevésbé jó de neki kényelmes megoldás.
Javasolta, hogy simán kérjem meg az anyukát, hogy nálam élhessen a gyerek, de erre még nem tudtam rávenni magam. Nem tudom, mit lépne a barátnőm.
Ha erre még életed során nem jöttél rá akkor elárulok egy hatalmas titkot:
Egy ügyvéd szerint SOHA nincs olyan, hogy értelmetlen ügy! Neki nem az, mert a gázsit be fogja tőled vasalni :) Max. neked az, mert lottóötöshöz hasonló esélyeid vannak egy ilyen gyermekelhelyezési perben, hacsak nem tudsz megegyezni az anyukával.
Magánvélemény, de ha az ügyvédre szánt pénzt felajánlod az anyucinak lehet gyorsabb lesz az ügymenet és zökkenőmentesebb...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!