Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek felhozhatók ellene gyerekelhelyezésnél?
1 éves a gyerekünk, becsúszott baba egy rövid kapcsolatból, de nagyon imádom, a legjobb dolog az életemben. Szeretném én nevelni, most ideiglenesen az anyjánál van elhelyezve. A kifogásaim:
- sosem szoptatta, mert nem akarta. Megereszkedik a melle és nem tud "elszabadulni", mindig neki kell felkelni este hozzá (a baba 8 hónapos koráig együtt éltünk). Ezt a védőnő és a gyerekorvos is meg tudja erősíteni.
- elég sokszor lepasszolja a szüleinek, ilyenkor eltűnik akár 1-2 napra is.
Szerintetek van esélyem?
ezek nem okok. a szoptatás nem jön be minden nőnek,attól még nem rossz anya. nekem spec nem volt tejem,akkor rossza anya vagyok? az h segitenek a szülők az normális,és miért ne mehetne el pár napra?
ahhoz h elvegyenek egy anyától egy gyereket-főleg aki ilyen pici- nagyon komoly indokok kellenek: veszélyeztetés,bántalmazás,ha nem gondozza stb. a fentiektől függetlenül lehet nagyon jó anya. ne akard elvenni tőle,egy ekkora gyereknek az anyja kell elsősorban. ezt tartsd tiszteletben. inkább törekedj a közös felügyeletre, a jó viszonyra,és segits amikor csak tudsz.
barátnőmék most válnak,náluk igy van:/2éves a pici,bölcsis/ hétfőn és szerdán apánál van a kicsi,és minden 2.hétvégén. igy konkrétan a fele hónapban.
Azért az 1-2 napra eltűnés elég fura ilyen kisgyerek mellett, ha gyakori, akkor talán erre megpróbálhatsz hivatkozni. Kérdés persze, hogy milyen ő maga, mikor ott van, milyen a lakás, az anyagi helyzet, a hozzáállása, milyenek a nagyszülők...
Szóval sok kérdés van még. Szerintem, ha komolyan gondolod a dolgot, mindenképp fordulj ügyvédhez.
Nem, ezek nem indokolják. Eleve ekkora gyereknek az anyjánál a helye. Az, hogy nem szoptatott, magánügye, ha egyébként nem éhezett a gyerek. Az, hogy néha a szüleire hagyja, szintén nem ok, mert gondokodik arról, hogy a gyerek megfeleöen el legyen látva.
A gyereket egyébként is alapesetben az anyjánál helyezik el, kivéve, ha alkoholista, drogos, prostituált, mas esetben nem igazán. Nagyobb (12 év feletti) gyerek esetében akkor kerülhet az apához, ha a gyerek akarja.
Az első indokot maximum megmosolyogják,sok nő nem is képes szoptatni,mégis felnő egészségesen a gyerek.A nő joga eldönteni hogy ha tud,akar-e vagy sem.
A második sem elég indok,mert jó helyen hagyja,a nagyszülőknél,és hacsak nem -mint irta már valaki- drogozni,prostituálódni megy el,akkor ez is édeskevés.
egy ilyen pici gyereket nagyon ritkán itélik az apának.
Az 1-2 napra eltűnésre simán rámondhatja hogy a veled való szakitást kell kihevernie,és a babának is jobb ha nem egy idegroncs az anyja,hanem kipiheni magát,ami azzal jár hogy a gondoskodó nagymama és nagypapa vigyáz rá...
Nem mellesleg az is neki jó pont hogy láthatod amikor akarod,el is viheted (ekkora gyereket papiron el se vihetnél)
Szoptatás: nem azzal van baj, hogy nem szoptat valaki, hanem az okkal. Lehet, én vagyok nagyon érzelgős, de mindent meg szeretnék adni neki, mindenből a legjobbat. De mivel nem vagyok nő, így elfogadom, ha más nők szerint is rendben van.
Az viszont, hogy 1-2 napra lepasszolja, az nincs rendben! Nem csak most csinálja, hanem amióta szakítottunk. Úgy 3-4 hetente.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!