Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek felhozhatók ellene gyerekelhelyezésnél?
1 éves a gyerekünk, becsúszott baba egy rövid kapcsolatból, de nagyon imádom, a legjobb dolog az életemben. Szeretném én nevelni, most ideiglenesen az anyjánál van elhelyezve. A kifogásaim:
- sosem szoptatta, mert nem akarta. Megereszkedik a melle és nem tud "elszabadulni", mindig neki kell felkelni este hozzá (a baba 8 hónapos koráig együtt éltünk). Ezt a védőnő és a gyerekorvos is meg tudja erősíteni.
- elég sokszor lepasszolja a szüleinek, ilyenkor eltűnik akár 1-2 napra is.
Szerintetek van esélyem?
Milyen 90? 50+csp. A GYES az anyukáé, ez jár "fizetés" helyett, nem? Kell neki tápszer, a babaúszás alkalmanként 4e, ez ugye 16 egy hónapban, erre jön még a ruha, gyümölcs, hús stb.
"kezdj új életet....." sosem hagynám el Őt :-))))
Azt nem hiszem, hogy eltiltana, addig sem kell a gyerekkel foglalkoznia amíg ott vagyok/velem van. De azért ezt is megemlítem az ügyvédnek, köszönöm.
Megyek ügyvédhez, szerdán, csak addig gyűjtöm az információkat, véleményeket.
Várom még a hozzászólásokat!
A gyes nemcsak az anyukáé. Ha az anyuka felelőtlenül a gyesbe szül, akkor abból nem él meg. Ez nyilvánvaló. Akkor a nagyszülő igényelje a gyest, ilyen is van, hogy a nagyszülőnek utalják. Nézz utána. Menjen el dolgozni akkor. Vagy hogy képzeli a jövőt a nő??????
A szülei nyakára szült. Ők hány évesek?
Elvégezte az egyetemet egyébként?
A gyereknek ki vásárol? ki főz? ő miket csinál a gyerekkel napközben? viszi sétálni pl.?
A babaúszásra ki viszi? egyébként az egy felesleges pénzkidobás, sokminden haszna nincs, főleg 1 éves korban.
Ne essünk már a ló túloldalára.
Nem attól leszel jó apa, hogy felesleges dolgokat is megveszel a gyereknek. Szóval azért mértékkel!!!!
Cipő sem kell minden hónapban, főleg egy most járni tanuló gyereknek. Az 10 e ft. Ruhákat sem kell venni havonta olyan sokat, legyen havi 10 e ft az is.
Ha nem főznek, hanem drága babakaját eszik, az max. havi 30 e ft, a tápszer, pelenka 20 e ft.
De ezt NEM NEKED KELL EGYEDÜL kifizetned, hanem anyukával közösen. De nincs az a Bíróság aki azt mondaná, hogy luxusban kell nevelni egy gyereket.
Az egyetemet nem fejezte be; talán 2 féléve van meg. Azt mondta, ha elmúlt 3 éves a gyerek, folytatja. Sem gyerek, sem egyetem mellett nem akar dolgozni.
Az apukája dolgozik, az anyukája 4 órában.
Nem tudom, hogyan néz ki egy átlagos napjuk. Én olyan f6 felé érek oda, ott vagyok fürdetésig (f8), megfürdetem, megetetem és alvás. Ez utóbbinál néha nem vagyok ott, ha másnap hajnalban műtétem van (plasztikai sebész vagyok).
A lány szüleit kérdeztem, de nem mondanak semmit.
Mivel egy éves, eszik szinte mindent, amit mi. A nagymamája főz egyébként. Hogy az egyéb házimunkát hogyan osztják meg, nem tudom. A gyereken mindig tiszta, vasalt, méretben megfelelő ruha van, nincs melegen vagy lengél öltöztetve - ez nekem elég, úgy érzem, ennél több nem tartozik rám.
Hát téged tényleg jól behúzott a csőbe ez a csaj. Plasztikai sebész....... ejha.........
Ez nálad adu lehet. Mert azért fontos, hogy biztos egzisztenciája legyen a gyerek szülőjének. Anyukának ez nincs meg.
Miért nem anyuka főz??????
A nagyi dolgozik és még ő főz utána?
Gumi mellett teherbe esni nem a legvalószínűbb. Esetleg kilyukaszthatta?
Most azért írok ilyeneket, hogy esetleg valami megfogható ötletet írjak. Hátha nem jutott eddig az eszedbe.
De, eszembe jutott, csak nem akarom megvádolni. Bizonyítani nem lehet. Ha meg mégis: imádom a lányomat, ő az életem értelme :-))) Mindegy, hogy jött össze.
Ha az együtt töltött időre gondolok: nem tud főzni. De ahogy az anyját ismerem, meg fogja tanítani.
Én ezt az egész sztorit tökre elhittem egész addig, amíg azt nem mondtad, hogy plasztikai sebész vagy...
Hány éves is vagy pontosan?
Ha plasztikai sebész vagy,és együtt dolgoztál a volt párod édesapjával,akkor valószínűleg ott sincs anyagi probléma.
Ne kötözködj mindenbe,ülj le anyukával és beszéld meg a helyzetet. Válaszátok a közös felügyeletet. Igy lesz anyukával,apukával is a lányod.Megkapja mindkét szülőtől a megfelelő törödést és mindkét szülő a szabadságot is.
Találjátok meg a gyermeknek megfelelőt,ne idulatból,dühbőltegyél lépéseket.
Én úgy gondolom, ez nem állja meg a helyén a bíróságon. Ettől függetlenül szerintem nem normális, hogy valaki tudna szoptatni, de nem teszi; az sem, ha nem kel fel este a síró gyerekéhez. Az, hogy néha lelép kikapcsolódni; ezt mindenki döntse el. Nem attól lesz valaki jó anya, hogy 24/7-ben a gyerekével van. Nekem 6 hónapos, pár órára én is anyukámékra bízom, ilyenkor elmegyünk a férjemmel moziba, sétálni stb.
Arra mondjuk kíváncsi vagyok, most ki kel fel a gyerekhez, hiszen 1 évesen még nem feltétlenül alussza át az éjszakát.
Utolsó: miért, eddig azt hitted egy 20on éves srác ír ilyeneket? Engem az lepne meg igazán, ha így lenne. Eddig is egyértelmű volt, hogy "idős", biztos egzisztenciája van. Első gyerek, lány - most jött rá, milyen fontos a család és a gyerek, eddig élte az életét. Talán kicsit bánja is, hogy eddig nem állapodott meg, nem vállalt gyereket. Ismerek ilyen férfiakat, nem olyan ritka manapság. Szerintem olyan 35-45 között lehet a kérdező egyébként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!