Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ezek felhozhatók ellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek felhozhatók ellene gyerekelhelyezésnél?

Figyelt kérdés

1 éves a gyerekünk, becsúszott baba egy rövid kapcsolatból, de nagyon imádom, a legjobb dolog az életemben. Szeretném én nevelni, most ideiglenesen az anyjánál van elhelyezve. A kifogásaim:

- sosem szoptatta, mert nem akarta. Megereszkedik a melle és nem tud "elszabadulni", mindig neki kell felkelni este hozzá (a baba 8 hónapos koráig együtt éltünk). Ezt a védőnő és a gyerekorvos is meg tudja erősíteni.

- elég sokszor lepasszolja a szüleinek, ilyenkor eltűnik akár 1-2 napra is.

Szerintetek van esélyem?

2012. márc. 18. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:

22 éves fiatal, biróságon is teljesen normálisnak fogják tartani hogy amig a pici biztonságban van a szerető nagyszülőknél,addig ő bulizik,barátnőzik egyet

Sőt,becsúszott baba,el is vetethette volna.De ő inkább vállalta,még ha a szülei is segitik.

Még mindig nem rontottál a jó anya képén.

2012. márc. 18. 21:55
 22/74 anonim ***** válasza:
47%

Ezért kell nagyon megválasztani, hogy kivel kezdesz. Én írtam, hogy én nem tudnám és nem is hagytam a csecsemőmet senkire, nemhogy napokra.

Über szívás, mert fizetheted a gyerektartást, a gyereked nem veled nő fel, max. találkoztok. Konkrétan jól elbaszarintottad az életedet.

Sajnálom, hogy ebbe a helyzetbe kerültél.

ui: miért kellene olyan nővel élni, akivel nem tudunk? a gyerek is megsínyli hosszú távon.

De itt a válaszolók többsége anyatigris volt, ahogy látom.

3 éves és 1 éves gyerekek anyukája

2012. márc. 18. 21:58
 23/74 A kérdező kommentje:
Megtartotta: elég sokat gondolkozott rajta, hajlott az abortuszra. Csak ezt ugye nem tudom bizonyítani, így értelmetlen róla beszélni.
2012. márc. 18. 21:59
 24/74 anonim ***** válasza:
30%

"Kicsit meglep, hogy a többség igen.... "

Nézd, ha már rád nem számíthatott, akkor min csodálkozol? Gondolom, míg együtt voltatok a cinikus magatartásoddal nem vitted előre a kapcsolatotokat...

Igenis szüksége van mindenkinek egy kicsit kikapcsolódni, főleg egy kisgyerekes anyukának. Biztos normális szülei vannak, ha elmehet időnként.

2012. márc. 18. 22:03
 25/74 anonim ***** válasza:

És ha te egész héten dolgozol hogy tervezed a gyereknevelést?

Mert ha te napi 8 órát dolgozol és 1-1 órát utazol akkor nehéz lesz egy csecsemővel foglalkozni...

2012. márc. 18. 22:07
 26/74 A kérdező kommentje:

24-es: nem írom le újra, olvasd el.

De pont azért nem szoptatott, hogy ne kelljen este felkelnie és lepasszolhassa a babát. Szerinted ki etette esténként a picit?

2012. márc. 18. 22:09
 27/74 A kérdező kommentje:

25-ös: természetesen otthagynám a munkámat

Anyagilag meg tudnám oldani.

2012. márc. 18. 22:09
 28/74 anonim ***** válasza:
9%
ha van pénzed,támogasd. gyes 25,csp 14,mondjuk adsz pl 20at gyerektartásra,na ebből SIMÁN el lehet tartani gyerekt. 2-t is. a szülei meg őt támogatják. hagyd békén.
2012. márc. 18. 22:15
 29/74 A kérdező kommentje:

Tehát összegezve: tehervbe esik, el akarja vetetni a gyereket, nem hajlandó se szoptatni, se tápszerrel megetetni ha éjjel felkel, néha 2 napra is magára hagyja - jó anya.

Én meg akiben fel sem merült az abortusz, feladnám érte a munkámat, 9-10 óra munka mellett esténként felkeltem hozzá, a kedvéért megpróbáltam együtt élni egy nővel akit nem szeretek - én csak fizessek és ne foglalkozzak vele????

Bocs, de szerintem a te gondolkodásoddal van baj.

Amúgy havi 50et fizetek.

2012. márc. 18. 22:19
 30/74 anonim ***** válasza:

Ne mi akarjunk már a bíróság helyett dönteni!

Nem az volt a kérdés, hogy a kedves Válaszolóknak mi a véleményük arról, hogy a gyerek az apához kerüljön, hanem az, hogy - akár elméletben - mi lehet indok egy gyerekelhelyezési perben.

Az, hogy napokra eltűnik ELVILEG igenis lehet. Hogy a konkrét helyzetben megáll-e, azt hadd ne ennyiből kelljen eldönteni már. Erre van az ügyvéd, hogy segítsen eldönteni, érdemes-e így belemenni a perbe, és majd erre lesz a bíróság, hogy megítélje a dolgot.

Ismétlem: ügyvéd!!

2012. márc. 18. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!