Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek van az az elhízás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van az az elhízás ami válásra ad okot?

Figyelt kérdés
Ha valakit megismersz 60 kilósan aztán mondjuk lesz 120,nem hajlandó tenni ellene? Ez kényes téma mert sokan mondjak ugyanúgy kell szeresd stb. De csak szerintem itt nem is csak az elhízással van a gond hanem maga az igénytelenség? Nem akar tetszeni neked a párod s ilyenekre gondolok.
tegnap 23:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

“sokan mondjak ugyanúgy kell szeresd”

Persze, szeretni attól még lehet ugyanúgy. Csak kívánni nem, ez pedig szépen lassan megöl majd minden egyebet.

Számomra is igénytelenség ha valaki ilyen szinten elhagyja magát, hogy duplájára hízik és neki ez megfelelő.

tegnap 23:21
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem abszolút van! Nálam lenne olyan mértékű elhízás ami egyértelmű valóok lenne. Persze nem ilyen egyszerű ez, de ha megismertem egy 60 kilós nőt akkor a 120 már nagyon sok.
tegnap 23:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A 120 kg már brutális elhízás. Az utcákban van egy nő, 30 éves, legalább 130 kg, de nagyon igénytelenül néz ki, és már menni is nehézkesen tud. Vékony sosem volt, de régen még normálsan nézett ki. A gyerekekkel is mindig a férj megy ki, mert a nő 200 métert sem hajlandó menni. A másik meg, hogy szerinte őt mindenki utálja, és lenézi, ezért eléggé rosszundulatú is lett.
ma 01:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy van.
ma 06:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha szeretem az illetőt, kitartok mellette, nem feltétlenül csak igénytelenségből hízik elv alaki.

Aztán ha igénytelen, nálam még mindig többet ér, mint egy kontrollmániás akarnok, nárcisztikus tahóasszony.

ma 07:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Hat ha én edzek es ö nem akar jönni csak zabalni akkor szia.

De ha van akarás es le akar fogyni jon edzőterembe vagy megy egyedul ennaddig a gyerekekkel akkor szupi.

De csak a zabálás akkor nem egyezik a véleményünk es no sense

ma 07:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Figyeljen arra hogy mit eszik.

De vannak betegségek is amik elhízást okoznak, szív es érrendszeri betegségek amikor oedémásodnak pl. a vegtagok, a has is akár stb.

Megfelelő kaja +mozgás => megfelelő test

ma 07:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Tehát igen nálam adna okot válásra
ma 07:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen van az az elhízás aminek vége válás. De általában mindig egy harmadik fél adja meg a kezdő löketet hozzá, aki természetesen nincs elhízva.
ma 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!