Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudjam meg a barátnőmrő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudjam meg a barátnőmről, hogy hány kiló? Bővebben lent. 27/F

Figyelt kérdés
20 éves a barátnőm. 2 és fél éve vagyunk együtt. Eléggé komoly a kapcsolatunk. Szó szerint mindent is megosztunk és megbeszélünk egymással. Eléggé extrémen túlsúlyos. Bőven 100+ kiló felett van. Nagyon szeretem, hogy ilyen - amilyen. És ezt ő tudja a legjobban. Nagyon tetszik neki és nagyon élvezi, ahogy így elfogadom őt, amilyen. Nagyon sokszor és sokat (szex közben is) kihasználja ezt az extrémen túlsúlyos mivoltját. De sajnos a súlyát soha sem árulta még el eddig nekem. Pedig már sokszor kérdeztem tőle. Hogyan kérdezzem meg tőle, hogy őszintén el is mondja? Mit mondjak neki? Mivel nyugtassam? Az nem elég, hogy örökre köztünk marad és tőlem soha senki nem fogja megtudni a súlyát. Kérem az olyan válaszokat hanyagoljátok, hogy "áhh hagyjad, felesleges megkérdezni mondhatsz te neki bármit - akkor sem fogja elmondani, stb..."

tegnapelőtt 15:59
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Nehéz helyzet. Én is hasonló cipőben járok.. csak akkor tudtam meg a súlyát, amikor elkezdett fogyókúrázni. Szóval ha erre nincs esély, akkor nem nagyon fogod megtudni (kivéve ha lefizeted az orvosát).
tegnapelőtt 16:02
 2/32 anonim ***** válasza:
87%
Miért annyira fontos ez neked, hogy tudd hány kiló? Semmi olyan ok nem jut eszembe, ami ezt indokolná.
tegnapelőtt 16:06
 3/32 A kérdező kommentje:

#1 nem fog elkezdeni fogyókúrázni sose mert ő maga sem szeretne fogyni és én sem szeretném, hogy fogyjon. Orvosa pedig nincs. Na akkor?

#2 mert fontos és kész.

tegnapelőtt 16:08
 4/32 anonim ***** válasza:
93%
Általában az emberek hajlamosabbak engedni, ha tudják az okot. Az hogy “fontos és kész” nem ok. Nyilván érzékeny kérdés, azért nem válaszol. Ha azt akarod, hogy engedjen, neked is engedned kell abban, hogy elmondod neki, hogy miért fontos.
tegnapelőtt 16:12
 5/32 anonim ***** válasza:
90%
Nem zavar, hogy az egészsége forog kockán, de a kiló pontosan érdekel? Te se vagy normális, de persze ő se. Zsák a foltját.
tegnapelőtt 16:14
 6/32 A kérdező kommentje:
#4 na akkor tessék gyerünk segíts! Adj rá okot és mondd el nekem, hogy mit mondjak miért fontos?
tegnapelőtt 16:21
 7/32 R.Speltzer ***** válasza:
90%
Tök mindegy, én inkább az egészségéért aggódnêk a helyedben .
tegnapelőtt 16:30
 8/32 A kérdező kommentje:
Nem kell senkitől sem tanács az egészséget illetően. Köszönöm szépen!
tegnapelőtt 16:31
 9/32 anonim ***** válasza:
Ha felmerül valami a témával kapcsolatban, nyugodtan megkérdezheted. Nálunk mondjuk én magam is szoktam hebe hóba mérekezni, akkor kíváncsiságból ra áll a párom is.
tegnapelőtt 16:34
 10/32 R.Speltzer ***** válasza:
89%
Attól hogy a hájába dugod a fejed még probléma.ha tetszik ha nem
tegnapelőtt 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!