Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőként jelentős hízás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként jelentős hízás a kapcsolatban: a ti párotok hogy reagált?

Figyelt kérdés

Van olyan, aki nagyon meghízott egy kapcsolatban? Hogy reagált a pasi? Elfogadta? Olyan is volt, akinek tetszett a változás?

(Én most ilyen helyzetben vagyok).

26/N

2018. máj. 23. 11:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
42%

Nőként kérdezem, miért híztál meg? Terhesség, vagy egészségtelen mozgásszegény életmód miatt?

A hízásnak egészségkárosító hatásai vannak.

Remélem ezzel is mind tisztában vagy.

A betegség miatti hízás, fogyás külön kategóriát képvisel.

2018. máj. 23. 11:36
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
Nekem jobban tetszik a barátnőm, mióta meghízott.
2018. máj. 23. 11:37
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Elfogadta, sosem várta, hogy ugy nezzek ki huszon x évesen, mint 17 évesen, mikor megismerkedtünk. Alapból vékony voltam, az első gyerek után híztam kb 20 kilót. A harmadik után most épp megint vékony vagyok... a férjemnek mindenhogy tetszettem, teltebben meg vékonyan is. Nekem is tetszik ő, nyilvân nem úgy néz ki, mint 15 éve, de ez természetes.
2018. máj. 23. 11:37
 4/19 anonim ***** válasza:
74%
Én ugyan férfi vagyok, de ugyanez volt nálunk is. Barátnőm meghízott, 15 kg-ot magára szedett 2 év alatt. Hozzáteszem, én is felszedtem 10 kg-ot, sajnos nem figyeltünk oda eléggé. A különbség ott volt kettőnk között, hogy engem zavart, és tettem ellene, leadtam azt a 10 kg-ot, újra normális alakom lett, kiizmosodtam. Mindeközben a barátnőm nem tett semmit sem, csak tovább hízott. Hiába próbáltam szépen utalni rá, hogy nem lesz ennek így jó vége, ő túl lusta volt a fogyáshoz és az életmódváltáshoz. Nem emiatt, de vége lett a kapcsolatunknak, bár ez is közrejátszott. Én nem tudnám elviselni, ha a barátnőm 15-20 kilót felszedne és nem is foglalkozna vele, mert itt azzal volt a probléma: leszarta, nem törődött magával. Számomra ez is egy igénytelenség, ha valaki ennyire figyelmen kívül hagyja a legértékesebb dolgot, a saját testét. Nem +5-6 kilóval van a bajom, ne érts félre, nem kell modellnek lenni, de van egy határ.
2018. máj. 23. 11:40
 5/19 anonim ***** válasza:
6%

Mivel csak csinos vèkony nőkkel állok szóba ezèrt nàlam azonnal szakítóok ès menjen hízlalja magàt másnál.

Ha èn heti 5-ször eddzek akkor neki is kötelessège vagy húzzon el,igènytelen nőkkel nem akarok foglalkozni amikor karnyújtàsnyira vannak a szebbnèl szebb nők.

Mièrt jó nektek hízni?

Az nem zavar,hogy a párotok kevèsbè kíván vagy undorodni fog tőletek?

Nem èrdekel titeket?

Pont ezèrt mentek a levesbe vagy meg lesztek csalva de meg is èrdemlitek mind komolyan.

2018. máj. 23. 11:47
 6/19 anonim ***** válasza:
60%
4. Ezen nincs mit szégyellned, meg nem kell magyarázkodni, teljesen igazad van.
2018. máj. 23. 11:47
 7/19 anonim ***** válasza:
85%
"Pont ezèrt mentek a levesbe vagy meg lesztek csalva de meg is èrdemlitek mind komolyan." Ne tudd meg milyen kaliberű nőismerőseimet csalták meg...kb. álmodhatnál róluk.
2018. máj. 23. 11:48
 8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, nagyjából nekem is hasonló képem a férfiakról. De a barátomnak pont hogy tetszik, hogy kövér lettem, és arra kér, pár hónapig még maradjak ilyen, mielőtt fogyózni kezdek.
2018. máj. 23. 11:50
 9/19 anonim ***** válasza:
35%
Férfiként válaszolok: Én azt gondolom hogy egy nő le tud fogyni, ha akar (egy férfi is természetesen). Kivéve,ha valami betegség áll a háttérben ... Ha párom meghízna, én nagyon rosszul reagálnám le. Bocs, de ez az őszinte véleményem...
2018. máj. 23. 11:52
 10/19 anonim ***** válasza:
29%
Engem nagyon zavarna! Hiszen férfi szemmel is milyen már ha csak pár kiló plusz van rajtunk? Már így nőt se lehet találni. Akkor fordított esetben mi sem leszünk ellnézőek ha felhívnak és szarnak bele.
2018. máj. 23. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!