Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként jelentős hízás a kapcsolatban: a ti párotok hogy reagált?
Van olyan, aki nagyon meghízott egy kapcsolatban? Hogy reagált a pasi? Elfogadta? Olyan is volt, akinek tetszett a változás?
(Én most ilyen helyzetben vagyok).
26/N
"Hiszen férfi szemmel is milyen már ha csak pár kiló plusz van rajtunk?"
Ez teljes mértékben nem igaz:)
"nagyjából nekem is hasonló képem a férfiakról"
Csak mert túl sokat olvasgatod a gyakorit. De hidd el, a való életben a férfiak nagyobbik részét nem zavarja, ha a szerelme meghízik kicsit, a többség pár kilót észre sem vesz, és nem várja, hogy 5-10-20 év után pont úgy nézz ki, mint ahogy megismert. Sokaknak tetszenek a kerekebb idomok, és ha egy nő hízik, annak általában egy része a cicire megy, ami a férfiaknak egyáltalán nincs ellenére. Nyilván vannak kivételek, de azok akkor is dobnának, ha oda a feszes, hamvas fiatal bőr, nem csak ha felszedsz pár kilót.
Nekem pont fordítva, én eleve meghiztam magamhoz képest, és utána lett barátom. Elkezdtem versenyszerűen sportolni, mert megtetszett egy sport, ennek hozadékaképp lefogytam. (sok kilóról beszélek, kb 15) és most nagyon szálkás formás testem van.
Barátom azt mondta így is tetszek, de neki előtte jobban tetszett (ő is sportos amúgy). Ő azt mondta az legyen amit szeretnék, ha így nekem jobb, egészségesebb, akkor ez lesz, neki nem a test a legfontosabb.
Kedves 16
Ha páromról beszélek és a PÁROM miatt hizom akkor nem csak azért szexelünk, mert fuuuu de jól néz ki... ott már jönnek a lelki dolgok. Szerintem átmenetileg mindenki megcsúszohat betegség,depresszió stb.. és a párom kitart nyilván nem marad úgy az ember változtat,na ha ez nem következik be akkor az kiábrándító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!