Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm meghízott. Mit lehet ilyenkor tenni?
Most ez komoly??? 6-7 kiló plusz az ami zavar? Te amúgy kirakatbabát kerestél vagy párkapcsolatot? Az ilyen kis kockahasú szedett szemöldökű kis lelkiszegény emberkék mint te is vigyorognak reggel önmaguknak a tükörbe, és mondják hogy "szeretlek".
A csajszi egy sokkal jobbat érdemel nálad.
Micsoda szemetek itt a válaszolók. Emeljenek meg egy 7 kilós zsírral teli edényt, megnézném, kit mennyire zavar, hogy egyrészt piszok nagy, másrészt piszok nehéz.
Szerintem a legegyenesebb az őszinteség. Mondd meg, hogy zavar, hogy mondogatja, de mégsem tesz a súlyáért. Vagy ne mondogassa, vagy tegyen èrte, akár veled karöltve.
Nekem sem szimpatikus, ha valaki felszedi egy féléves gyerek súlyát csakúgy alapon,de inkább az a zavaró, hogy picsog, de tenni nem hajlandó. Először derítsd ki, akar e fogyni a fenti példával.
Aki ezen megsértődik az sértődős, nem te vagy túl bunkó.
Sértődés ide-oda szerintem ha zavar, akkor igenis meg kell beszélni a problémákat. Amúgy én is megértem a lányt, mármint, amikor a férjemmel megismerkedtünk, én is karcsúbb voltam, csak aztán valahogy olyan jó volt mindig elmenni együtt enni, pizzát rendelni edzés helyett, hogy hipp-hopp felszedtem 6-7 kiló pluszt én is. És bizonyára vannak olyan szerencsések, akiken ez meg sem látszik, én sajnos nem közéjük tartozom, engem is zavar, nem tetszik, hogy tudatosan kell mindig olyan felsőket húznom, amikben nem látszik a hasam, meg olyan nadrágokat kell folyton keresni, amiben nem tűnök kötözött sonkának, de változtatni mindig nehéz, a nulláról meg (merthogy az elmúlt években én sem sportoltam) nekiállni ilyen drasztikus változásnak, még nehezebb. Türelmesnek kell lenni. Fiatalon könnyű jól kinézni, még akkor is, ha nem mozogsz semmit meg zabálsz össze-vissza, de ahogy idősödik az ember, ez már közel sem annyira magától értetődő.
A férjem egyébként úgy jelzi nekem, hogy zavarja a túlsúlyom, hogy néha-néha megsimogatja a hasam, vagy a fenekemnél mondogatja, hogy milyen jó nagy kufferbe pakolni (ez utóbbit én is inkább viccesnek fogom fel, az igazságon nem fogok megsértődni :D ), szóval ő inkább azt jelzi, hogy észrevette a változást, de nem mondja ki, hogy kövér vagyok- lehet, nálatok is működhet ez a módszer.
1 és 3, szerintem nem a 6-7 kg plusszal van a legnagyobb baja a kérdezőnek, hanem a folyamattal, ami elindult. Nekem 30 kg-t "sikerült" magamra szedni. Talán jó lett volna még úgy +10 kg környékén kapni egy "pofont". Nagyon nehéz leállni a rossz szokásokkal. És közben az ember csak kerekedik és zsírosodik.
Kérdező, szinte biztos, hogy nem fog megállni a dolog 6-7 kg plussznál, ha rossz szokások miatt hízott meg a barátnőd. Márpedig ahogy írod, sok édességet, cukros üdítőt iszik. Én azt javaslom, hogy mondd meg a barátnődnek, amit gondolsz. Nagy szívességet teszel neki, még ha most nem is érzi így. Ki fog akadni, talán sírni fog, talán haragudni fog, még az is lehet, hogy elhagy. De akkor is az ő érdeke, hogy egy számára fontos személy rászóljon, hogy nagyon rossz úton halad.
Hű de sok itt a paraszt. Azért 3 farmert kihízni már elég durva. Itt nem a súlyról van szó első sorban, hanem hogy a csaj igénytelen és lusta lett. Azok meg csak röhögök, hogy egyesek már a terhességet is ide keverik. Igen, akkor is hízik ember, mert egy gyermek nő a testében! Bmeg, éhezzen akkor??
De egy fiatal nő annyira igenis legen igényes, hogy nem hagyja el ennyire magát. Sőt alapvetően minden nő. Lehet álszenteskedni, de engem is zavarna, ha csak úgy dagadni kezdene a párom. Oké, nem kell sportolni, de ne zabáljon, mint egy disznó. Én sem vagyok egy sportmániás, de cserébe nem tömöm két pofára az édességet.
Na meg tegyük hozzá, milyen jogon várja el bárki a kérdezőtől, hogy akinek egy energikus, normális alkatú lány tetszik, az ugyanúgy szeretni fog egy lusta kövér lányt? Egyszerűen illúzióromboló, ah valami olyan komolyabb változás megy végbe a másikon, ami taszító és szükségtelen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!