Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy engesztelnétek ki a pasit ilyenkor?
Megharagudhatott rám mert olyant mondtam neki hogy rendesen elintéztél.
Több mint egy hónapja találkoztunk utolján csókolozàs és tapizásnál nem volt több. Másnap már megbánta az egészet és mondta hogy nem lehet köztünk semmi ahogy most sincs ès nem is volt nem találkozhatunk. Èn erre mondtam azt. Még mindig szeretem nem mulnak el az érzéseim iránta egyfolytába csak rá tudok gondolni. Hogy engeszteljem ki.
Nehogy már te kérj bocsánatot csak mert kimondtad az igazat. Ne legyél már könnyen kapható.
És miért találkoztatok több mint egy hónapja? Ha akarna kapcsolatot akkor úgyis állna hozzá.
Igazából a részleteket nem tudjuk azt sem, hogy milyen volt a kapcsolatotok, azt sem, hogy miért alakult így, az is lehet, hogy megvolt rá az oka amiért így döntött.
Igazából te tudod azt, hogy megéri e még bármit is tenni érte.
Ha bármit is akarsz tenni akkor törekedj egy személyes találkozóra, ne telefonon meg üznetekben akard megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!