Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudjam meg a barátnőmről, hogy hány kiló? Bővebben lent. 27/F
Figyelt kérdés
20 éves a barátnőm. 2 és fél éve vagyunk együtt. Eléggé komoly a kapcsolatunk. Szó szerint mindent is megosztunk és megbeszélünk egymással. Eléggé extrémen túlsúlyos. Bőven 100+ kiló felett van. Nagyon szeretem, hogy ilyen - amilyen. És ezt ő tudja a legjobban. Nagyon tetszik neki és nagyon élvezi, ahogy így elfogadom őt, amilyen. Nagyon sokszor és sokat (szex közben is) kihasználja ezt az extrémen túlsúlyos mivoltját. De sajnos a súlyát soha sem árulta még el eddig nekem. Pedig már sokszor kérdeztem tőle. Hogyan kérdezzem meg tőle, hogy őszintén el is mondja? Mit mondjak neki? Mivel nyugtassam? Az nem elég, hogy örökre köztünk marad és tőlem soha senki nem fogja megtudni a súlyát. Kérem az olyan válaszokat hanyagoljátok, hogy "áhh hagyjad, felesleges megkérdezni mondhatsz te neki bármit - akkor sem fogja elmondani, stb..."tegnapelőtt 15:59
12/32 A kérdező kommentje:
#9 de ő sosem áll a mérlegre, ha ott vagyok vele. Vagy ha együtt vagyunk. Na akkor?
#11 miről beszélsz te? Milyen igazság?
tegnapelőtt 16:39
13/32 anonim válasza:
#12 az igazi ok. Azt miért nem mondod el? Teljesen nyilvánvaló, hogy fétisről van szó, de ezt miért nem lehet kimondani?
14/32 A kérdező kommentje:
Most miről beszélsz te milyen ok? Az az oka annak, hogy ezt a kérdést kiírtam, hogy hátha járt már valaki hasonló cipőben és segít. Vagy most milyen okra gondolsz? Néma gyereknek anyja se...
tegnapelőtt 16:48
15/32 anonim válasza:
#15 látom nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. Annak az oka, hogy miért akarod tudni a pontos számot, zsenikém.
16/32 anonim válasza:
Az nem opció, hogy egyszerűen tiszteletben tartod a barátnődet, és nem próbálsz meg kideríteni valamit róla, amit ő kifejezetten nem szeretne?
17/32 A kérdező kommentje:
#15 azért mert a párom és érdekel ennyi. Nem mind1 ez te neked? Hát legyen már az!
tegnapelőtt 17:02
18/32 A kérdező kommentje:
#16 tanulj meg olvasni és olvasd el a leírásom utolsó mondatát...
tegnapelőtt 17:05
19/32 anonim válasza:
A házi mérlegek csak 120 kilóig mérnek. Vidd el a helyi sertés telepre, ott van mázsa mérleg, állítsd rá.
20/32 anonim válasza:
Szerintem ilyen esetben, ha nincs emiatt önbizalomhiánya vagy nem zavarja őt a súlya, akkor nem gondolom hogy bunkóság lenne ezt megkérdezni. Ha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!