Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a feleségemnek, hogy válni akarok?
Mellékvese betegsége miatt hízott kb. 15 kgt. És mostanában sokszor fáradt, beteges, nekem kell foglalkozni a gyerekekkel. Iskolába, óvodába vinni- hozni és nekem erre nincs időm. Dolgozik Ő is. Munka után a háztartást ellátja, főz, mos, takarít, de a gyerekekre már nincs ereje. Már nem is kívánom mióta meghízott, viszont egyre többet gondolok az egyik kedves munkatársnőmre.
Holy mondjam el neki, hogy már nem szeretem és válni akarok, ugy, hogy ne sértsem meg?
Én nem lepődöm meg ezen. Sok ilyen házasság van, ahol a jóban-rosszban az egyik fél részéről ott véget is ér, hogy jóban.
Én is így jártam a kedves férjemmel, mint veled az asszonyka, csak nálunk nem elhízás volt az ok.
Elég buta kérdés, hogy hogy mondd el ezt neki, hogy ne sértsd meg. Bizony elég fájdalmas tud lenni, amikor leesik, hogy a társunknak csak addig kellünk, amíg nem kerülünk nehéz, kilátástalan helyzetbe, vagy nem betegszünk meg komolyabban. Ezt nem lehet szépen tálalni.
Nem igazán tudok más megoldás, mint hogy minél hamarabb elmondod neki, hogy már nem szereted, nem tudsz vele élni többé, aztán megpróbáltok a lehető legemberibb módon elválni.
Valószínű, hogy ki fog borulni, de a hazugság sem jobb. Le kell ezt zárni mindenképpen.
Akkor ez a bajod nem az amivel kezdtél hogy egy betegségből adódóan 15 kilot hizott! És hogy "fáradt" a gyerekekkel foglalkozni, ami nem meglepő hogy néha van msoknál is biztos ilyne időszak, hisz dolgozik is mellette nem főállásban van otthon... Főleg hogy mos főz takarít akkor mi a bajod?
Beszélj vele mondd el a bajaidat hogy te szeretnél kimozdulni !
Ne egyből arra asszociálj hogy a kedves munkatársnőd... megnézem a kedves munkatársnődet hogy fog neked két (?) vagy több gyerek mellett dolgozni, főzni mosnitakarítani mert te ilyen idiota okból ami valószínű csak egy rossz időszaka lehet a feleségednek eldobtad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!