Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs már vonzalmam?

Figyelt kérdés

Az első nagy nagy tini szerelmemmel újra kontaktba kerültünk, valahogy mindig úgy adja az élet hogy visszajövünk egymás életébe. A lényeg hogy nem voltunk egy pár, csak alakultunk és félbeszakadt. Jópár év eltelt, huszonévesek vagyunk és végül találkoztunk.

Viszont ő drasztikusan megváltozott, 25 éves létère kopaszodik, kb 140-150kg lett. Még ígyis fogyott a jelenlegi állapotához képest, de eszméletlen mennyire leépült és az a fiatal srác (aki anno se volt vékony de még teljesen olyan alkata volt amivel nagyon tetszett) akit anno megismertem.

Szóval én lelkileg még mindig nagyon-nagyon kedvelem és tudom hogy jelenleg felnőtt érettséggel is baromira illenénk és jól kijönnénk. nem vagyok ennyire felszínes, de mégis zavar, nem tudom ezt a korlátot feloldani. Mert nem kis súlyfeleslegről van szó, hanem extrém elhízottságról ami látszik a testtartásán, fogalmam sincs hogy juthatott ide. És én eszem magam, hogy ő akarna velem lenni, a személyiségét kedvelem és olyat keresek mint ő de semmilyen vonzalmam sincs, képtelen lennék lefeküdni vele. Pedig règen iszonyat szerelmes voltam belé..

Csalódtam magamban, és lelkiismeretfurdalásom van hogy (megint) hagyom ezt az egészet vele, közben meg ha mindez nem lenne és a régi alkata lenne kérdés nélkül visszamennék hozzá hogy előről kezdjük

Én se vagyok vékony, de sportolok, S-M méretem van és figyelek az étkezésre. Ő is edz, meg mindent csinál de mégis

Mi erre a megoldás? Mégis mit mondjak amivel nem bántom meg?

nov. 2. 14:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%

Ha lenne egy kis sütnivalója, ő se erőltetné a dolgot, míg nem rakja rendbe a külsejét. Nem gondolhatja ő sem, hogy így el kéne fogadnia bárkinek is - főleg akinek nem ez a zsánere.

Lehet pont az fog neki egy löketet adni a fogyáshoz, hogy nemet mondasz neki.

nov. 2. 14:13
 2/13 A kérdező kommentje:
Már fogyott rengeteget, de azért gondolom ehhez extrém sok idő kell mire ezt leadja
nov. 2. 14:15
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Neked aztán nincs miért szégyellned magad! Nem várja el tőled senki, és a srác sem várhatja el, hogy sok év után és drasztikus változás után is ugyanolyan lelkesedéssel ugorj az ölébe. Te magad mondtad, hogy fülig szerelmes voltál belé és nagyon vonzónak találtad a zömök alkatával együtt. Szóval nem hiszem hogy felszínesnek lehetne nevezni téged. Egyszerűen a srác kihízta azt a tartományt ami számodra még vonzó. Ezért csak magát hibáztathatja. Persze ettől még te lehetsz csalódott a szituációval, és ezt én tökre megértem. De magadat ne okold.

Az egyébként meg az én önérzetemet nagyon sértené, hogy csak ennyi év után akarná komolyra fordítani a szót, amikor már meghízott és leépült. Akkor miért nem kellettél neki, amikor még tip-top csávó volt? Ha tényleg annyira epekedett ő is utánad akkor léphetett volna korábban. Ne hagyd magad csajszi :)

nov. 2. 14:19
 4/13 anonim ***** válasza:
83%

Nem normális, hogy ennyire elhagyta magát. Ha lefogy, a bőre is csúnya marad, ha nem plasztikáztat és már most is lehet több egészségügyi és ízületi problémája. Mi a garancia, hogy nem jön rá újabb falás?

Nincs rendben fejben és testben sem. Csak gondot vennél a nyakadba.

nov. 2. 14:21
 5/13 A kérdező kommentje:

Persze, egyébként azért nem lett semmi vele mert szépen elutazott és más lányt választott. Most meg gondolom a tinder se sikeres így, sem a társkeresése. Még most sem engem választana teljesen (ezt nem akarom kifejteni miért, a felismerhetőség miatt) mert nincs idene, sokat dolgozik, a tanulmányaim nem ide fognak kötni egy ideig

Szóval igazából ez a csávó sosem választana engem mindezek ellenére pedig már sokszor probálkoztunk😂 nem él vele, meg egyébként én fejben elengedtem csak sajnálom hogy ide jutott.

nov. 2. 14:25
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Voltam hasonló szituban. Teljesen oda voltam egy srácért gimiben. Sármos, magas, sportos, tényleg álompasi volt. Ő is viszonozta valamennyire a közeledésem, de utólag egyértelmű hogy leginkább a figyelmet élvezte és egyébként nem akart tőlem úgy semmit. Majd elváltak útjaink, én eljöttem egyetemre, megtaláltam a stílusom és kikupálódtam. (Nem voltam sose csúnya lány szerintem, meg túlsúlyos sem mielőtt erre gondolna bárki, de keleltt hogy felfedezzem ki is vagyok) Aztán 7-8 év múlva megkeresett és újra beszélgetni kezdtünk online. Amiből találka is lett. Egy időkapszula volt a pasi. Ugyanaz a karizma, önbizalom, ugyanazok az izompólók. Csak ez egy 160 kilós csomagban. Pár találka után lefeküdtem vele. Nagyon kielégítő volt, leginkább a beteljesülés miatt, hogy végre megkaptam. Majd közöltem vele hogy nem tartok többre igényt és többet nem beszéltünk.
nov. 2. 14:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Olyan kíváncsi lennék hogyan tudnak egyesek ennyire meghízni.

Btw kérdező, nem a te feladatod, hogy helyrehozd az ő életét!

nov. 2. 14:59
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

6. válaszoló vagyok.

Hát az én esetemben mindig is lusta és semmirekellő volt a pasi, aki túl menő bármihez :D Gimi után nem ment továbbtanulni, hanem egy használtautó kereskedésben kezdett dolgozni, sport abbamaradt, elkezdett mindenhova kocsival járni. Folyamatos bulizás és éjszakai evések. Sokat mesélt nekem. Nyilván mindent úgy, hogy ő a legnagyobb faszagyerek. :D Volt valami aranyos a butaságában, részben ezért is feküdtem le vele végül. De el is oszlatott minden rózsaszín ködöt, ami még maradt régről.

nov. 2. 15:14
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez az egész zavaros. Te sem akarod őt így, de igazán ő sem téged. Miért nem lépsz tovább inkább?

Itt nem az a kérdés, hogy mi lenne ha ő lefogyna, hanem ha jól értem ő nem szeretne tőled semmit.

Neki milyen az esete? Te hány kiló vagy?

Csak hogy látni lehessen, hogy a 140 és a te súlyod között mekkora a különbség.

nov. 2. 16:38
 10/13 A kérdező kommentje:

Akar tőlem, de nem teszi meg a 100%os effortot mivel sok a munkája, “majd inkább akkor ha több ideje lesz, meg ha én is hazajövök” “legyen minőségi ismerkedés” hasonló bullshitek

Én 171 vagyok és 69kg és sportolok, vékony derékkal

nov. 2. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!