Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A vonzalmat lehet titkolni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vonzalmat lehet titkolni, tagadni? Elképzelhető az, hogy vonzódik hozzám de nincs ennek tudatában és ezért utasított el?

Figyelt kérdés

Elutasított a lány,(szerintem a külsőm miatt mert amúgy szimpatikusnak tart+ én is hibás vagyok mert ajtóstól rontottam a házba) ezen túl is léptem volna viszont észrevettem azt,hogy mintha mégis vonzódna hozzám.

Azért gondolom,hogy vonzódik mivel(hála a google-nak)rákerestem arra,hogy milyen tudatos és tudatalatti jelei vannak a vonzalomnak és ezeket viszont tapasztaltam a részéről.Azért folyamodtam ilyen "tudományos" mondjuk így:észrevételekhez mert tapasztalatlan vagyok ilyen téren.

Viszont van egy valami ami ennek ellentmondhat miszerint ő egyáltalán nem keres bár tudni kell róla ,hogy nem az a nyomulós lány,én meg nem tudom,hogy keressem-e.

szerintetek lehet az amit fent kérdeztem?

25f (igen tudom ilyen idősen ez ciki de ez van)

2013. febr. 26. 23:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
el lehet titkolni, de mi van akkor, ha félreértettél valamit? elvégre ő nem keres
2013. febr. 27. 00:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok embert vonzónak találok, van, akivel kölcsönös a dolog, mégsem járnék velük, mert egyáltalán nem vagyok szerelmes beléjük.

25L

2013. febr. 27. 00:05
 3/14 A kérdező kommentje:

igen ezen én is elmélkedtem már hogy esetleg félreértettem pont amiatt h nem keres

de annyi helyen,szinte mindenhol azt szajkózzák hogy ezek olyan jelek ami tuti vonzalmat jelentenek hogy hát nem tudom,direkt nem írok ilyen jeleket mert 1000 féle van

2013. febr. 27. 00:05
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

a pasik ott is jeleket látnak ahol égegyadta világon semmi jel nincs :S

annyi emberke volt, akivel csak egy jót akartam dumálni.

nem túlzok, az összes pasi, aki szingli volt és többet beszélt velem egyszeri alkalomnál, mind próbálkozott.

persze engem egyik se vonzott, aki tetszik azzal nem tudok kötetlenűl önamagam adva dumálni csak kb. görcsösen állok k.ussban nehogy fordított perisztaltikát végezzen a gyomrom.

szóval ezek a haverok mindenbe jelet láttak pedig eskü, hogy én őket bottal se... szóval nem tudom én miket látnak mindig, miket képzelnek a semmibe.

persze jól felerősítették ezt a "dugnám" érzést magukban holott győztem szajkózni hogy nem kell kapcsolat.

aztán úgy tettek mintha nem hallanák, próbálkoztak, nemet mondtam, sértődtek és eltűntek.

amelyik nő nem keres, annak nem jössz be. szerelmileg nem.

lehet hogy "á, a tesa rámírt, egyem azt az ökör fejét, hát visszaírok egy tőmondatot hadd örüljön" -gondolja de ez nem szerelem.

szerelemben a nemnyomulós csaj is meggebed, annyira reszket érte hogy írjon a másik és nem bírja 1 hétnél tovább hogy ne keressen.

nem kell ilyen-olyan képzelt jeleket kitalálni mert nem jelentenek semmit.

aki szeret az nem akar elveszíteni és tesz is érte.

2013. febr. 27. 00:40
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Az előző hozzászólónak tök igaza van!

Én kiskoromtól kezdve inkább fiúkkal barátkoztam,ami egy idő után már nehézzé vált...pont a fent említett dolgok miatt.

Ha pusztán kedvességből rámosolygok egy srácra,már azt hiszi,hogy ez a vonzalom jele..pedig meg sem forul a fejemben semmi hasonló!

Egyébként ezt nem egy srác is megerősítette: tényleg vigyázni kell azzal,hogy hogyan viselkedsz egy sráccal,mikor megismered, mert hajlamos minden kis apróságba mindent belemagyarázni... és még a csajok kombinálnak :D

Pont ezért szeretek a barátnőim párjaival dumálni,egyik sem próbálkozna! :)

Jó tanács: a vonzalom biztos jele --> ha keres téged!!! (persze ez is lehet csak azért,mert barátkozni akar,de lényegesen biztatóbb,mint a sok kis apróság,ami valószínű nem jelent semmit)

2013. febr. 27. 01:54
 6/14 anonim ***** válasza:

2. vagyok

A kölcsönös vonzalmat jelekkel adjuk egymás tudtára. Tehát a jelek megvannak, de mégsem lép egyikőnk sem, mert nem vagyunk szerelmesek egymásba. Egyszerűen jó érzés mindkettőnknek, hogy tetszünk egymásnak :)

Egyébként az is igaz, amit fentebb írtak, hogy lehet, hogy nem volt semmi jel, csak beleláttad. Rengeteg olyan fiú van manapság, akihez ha normális hangnemben szól egy lány, az már ok a reményre.

2013. febr. 27. 13:24
 7/14 A kérdező kommentje:

én szerintem a vonzalom és a szimpátia nem teljesen ugyan az.nekem is ha tetszik valaki attól még nem bíztos ,hogy járnék vele viszont ha a vonzalom megvan akkor igen de ez én vagyok.

Viszont arra kíváncsi vagyok ti mit értetek vonzalmi jelnek.

Mint írtam is nem vagyok valami tapasztalt de egy baráti mosolygást egy kedves szót nem értemék félre.d ha velem máshogy viselkedik azt igen.

2013. febr. 27. 15:58
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Vonzalom alatt azt értem, hogy le tudnék vele feküdni, tehát szexuálisan vonz. A szimpátia pedig azt jelenti számomra, hogy jó vele összefutni néha, beszélni, kellemes ember, de semmi egyéb.

Milyen jelekkel adom valaki tudtára, hogy vonzó? Mosoly, kacér nézés; esetleges pirulás; "olyan" hangsúly; szemébe nézek nagy szemekkel; mikor nem rám néz épp, de fél szemmel láthatja, végigpásztázom az arcát, száját és a nyakát; ha egy kis ideig egy helyen vagyunk, néha egymásra pillantunk és elfordulva finoman elmosolyodunk; ha olyan a szitu, finoman megérintjük egymás kezét, ha ő beszél, akkor enyhén nyitott ajkakkal nézek rá, stb.

Aki szimpatikus, arra rámosolygok, mikor talizunk, de nem úgy, mint az imént; dumálunk normális dolgokról, de nem "olyan" hangon, tehát semmivel sem utalok arra, hogy vonzódnék hozzá.

Aki pedig úgy vonz, hogy járnék is vele, annál is olyasmi jelek vannak, mint a vonzódásnál, csak annyi a különbség, hogy sokkal többször pirulok el, már csak attól is, ha meglátom; zavarba hoz a jelenléte, erősen kalapál a szívem; a nézésemen nem az látszik, hogy "de jó lenne lefeküdni vele", hanem valami egészen más; vágyom arra, hogy minél jobban megismerjük egymást, arra hogy megérintsen, arra, hogy együtt aludjunk/ébredjünk, hogy közös programjaink legyenek, hogy boldogok legyünk együtt.

Természetesen arra is, hogy szexeljünk, de nem csak ez tölti ki a gondolataimat vele kapcsolatban. Én ezt nevezném szerelemnek.

Én így látom a dolgot.

De mostmár az is érdekel, hogy te milyen jeleket kaptál a lánytól, amit úgy értelmeztél, hogy szabad a pálya?

2013. febr. 27. 19:07
 9/14 A kérdező kommentje:

ugyan az amit te leírtál plusz pár dologgal kiegészítve.

Ahogy nevet,ezt new tudom leírni ezt látni kell és ahogy csillog közben aszeme.

Nem is tudom h mondjam nem baszogatás inkább szúrkálódásnak mondanám és közben az a huncut,kacér mosoly.

Egy idő után azon kaptam magam és ez fordítva is igaz,hogy tükrözni kezdtük egymás mozdulatait,ezen nagyon meglepődtem mert máskor ilyet nem vettem észre.

1-2 kósza érintés a részéről.

2013. febr. 27. 19:39
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy csak játékból flörtölt?

Mondjuk az is kérdés, hogy mit takar az, hogy ajtóstól rontottál a házba...

2013. febr. 27. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!