Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A vonzalmat lehet titkolni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vonzalmat lehet titkolni, tagadni? Elképzelhető az, hogy vonzódik hozzám de nincs ennek tudatában és ezért utasított el?

Figyelt kérdés

Elutasított a lány,(szerintem a külsőm miatt mert amúgy szimpatikusnak tart+ én is hibás vagyok mert ajtóstól rontottam a házba) ezen túl is léptem volna viszont észrevettem azt,hogy mintha mégis vonzódna hozzám.

Azért gondolom,hogy vonzódik mivel(hála a google-nak)rákerestem arra,hogy milyen tudatos és tudatalatti jelei vannak a vonzalomnak és ezeket viszont tapasztaltam a részéről.Azért folyamodtam ilyen "tudományos" mondjuk így:észrevételekhez mert tapasztalatlan vagyok ilyen téren.

Viszont van egy valami ami ennek ellentmondhat miszerint ő egyáltalán nem keres bár tudni kell róla ,hogy nem az a nyomulós lány,én meg nem tudom,hogy keressem-e.

szerintetek lehet az amit fent kérdeztem?

25f (igen tudom ilyen idősen ez ciki de ez van)

2013. febr. 26. 23:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ezen is elgondolkodtam már és hát nem tudom,ha igen akkor baromi jól csinálja.

Kicsit ismertük egymást mondjuk úgy hogy a klasszikus udvarlást kihagytam és egyből rázúdítottam h tetszik és mi lenne ha.... Plusz talán még az exét sem heverte ki teljesen.

Ami nekem fúrcsa az az hogy mielőtt a nyakába zúdítottam volna a fentieket,azelőtt távolságtartóbb volt,és pont ez amit nem nagyon értek.

Elmondom neki amit leírtam->elutasít->majd úgy viselkedik ahogy leírtam és most azt nem tudom h erőltessem-e a dolgot vagy hagyjam.

2013. febr. 27. 20:11
 12/14 anonim ***** válasza:
62%

Ha nem rég szakított valakivel, lehet hogy most imponál neki az hogy tudja, vonzódsz hozzá. Jót tesz az egójának. Ezt most nem rossz értelemben gondolom, hanem hogy mindenkinek jól esik,ha tudja,hogy valakit érdekel,vonz.. gondolom most még inkább szüksége lehet megerősítésre..

Aztán persze az is lehet,hogy még időt akar,de flörtöl,hogy fenntartsa az érdeklődésed akkorra,amikor már szeretne barátot...

Igazából ezer féle lehetőség van :) és csak akkor lehetne mondani valami tényleg használhatót,ha ismernénk őt.

2013. febr. 27. 21:20
 13/14 A kérdező kommentje:
lehet h igazad van annyi kiegészítést h másfél-két éve szakítottak.
2013. febr. 27. 21:26
 14/14 My János 1926 ***** válasza:
az van ilyenkor amit a feletted lévő írt utoljára a 12/13 -as
2021. júl. 17. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!