Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs már vonzalmam?

Figyelt kérdés

Az első nagy nagy tini szerelmemmel újra kontaktba kerültünk, valahogy mindig úgy adja az élet hogy visszajövünk egymás életébe. A lényeg hogy nem voltunk egy pár, csak alakultunk és félbeszakadt. Jópár év eltelt, huszonévesek vagyunk és végül találkoztunk.

Viszont ő drasztikusan megváltozott, 25 éves létère kopaszodik, kb 140-150kg lett. Még ígyis fogyott a jelenlegi állapotához képest, de eszméletlen mennyire leépült és az a fiatal srác (aki anno se volt vékony de még teljesen olyan alkata volt amivel nagyon tetszett) akit anno megismertem.

Szóval én lelkileg még mindig nagyon-nagyon kedvelem és tudom hogy jelenleg felnőtt érettséggel is baromira illenénk és jól kijönnénk. nem vagyok ennyire felszínes, de mégis zavar, nem tudom ezt a korlátot feloldani. Mert nem kis súlyfeleslegről van szó, hanem extrém elhízottságról ami látszik a testtartásán, fogalmam sincs hogy juthatott ide. És én eszem magam, hogy ő akarna velem lenni, a személyiségét kedvelem és olyat keresek mint ő de semmilyen vonzalmam sincs, képtelen lennék lefeküdni vele. Pedig règen iszonyat szerelmes voltam belé..

Csalódtam magamban, és lelkiismeretfurdalásom van hogy (megint) hagyom ezt az egészet vele, közben meg ha mindez nem lenne és a régi alkata lenne kérdés nélkül visszamennék hozzá hogy előről kezdjük

Én se vagyok vékony, de sportolok, S-M méretem van és figyelek az étkezésre. Ő is edz, meg mindent csinál de mégis

Mi erre a megoldás? Mégis mit mondjak amivel nem bántom meg?

nov. 2. 14:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Engedd el. Klasszisokkal jobb pasit is találnál, ráadásul neki úgy kéne tepernie, mint még soha. És sajnos ahogy írod, még ez sincs meg.
nov. 3. 05:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Itt is van ilyen traktoros csávó, 30 éves körül van és olyan a testalkata a családjának is, azt örökölte anyjától, apjától, mindenki nagydarab, vaskos a családban, ő is. 130 kiló körül van, közben majdnem 190 centi, húst hússal, pizzát pizzával zabál, kenyér helyett trappista sajtot eszik, 2 nap alatt egy guriga trappista, meg ilyenek, szóval...

Mellette meg gyúr, tehát izmai, testi ereje is van. Gondolom eljár qrvázni, mert csaja az nincs. Pedig bejönne a nőknek így is, csak gondolom válogat, mint a te pasid.

nov. 12. 07:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem kívánod akkor mégis mit csinálj? Fejezd be az ismerkedést vele. Nem kell megmondani neki, hogy kinézete miatt (ha van esze úgyis rájön) hanem, hogy nem érzed azt amit éreztél a múltban (ami mégse hazugság) és kész. Nem vagy érte felelős, nincs okod lelkiismeretfurdalást érezni azért, hogy ő kövér. Nem te etetted mint a libát, nem hizlaltad fel úgyhogy nem értem mitől érzed magad rosszul.
nov. 12. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!