Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van az a fokú elhízás/igénytelenné válás ahol jogos ha az egyik fél elhagyja a másikat?
Én ezt nem értem... Ha összejövök valakivel, akkor annak a személynek ezek szerint szabad kártyája van arra, hogy teljesen elhagyja magát, ha pedig ez nem tetszik nekem, akkor én vagyok a rossz?
Bocs, de nem...
Nyilván ha pusztán az öregedés látszik a másikon, az nem életmód és döntés kérdése. De a teljes eligénytelenedés bizony lazán válóok.
2
Az eskü kétoldalú... Ilyen alapon egy alkoholista munkanélkülitől sem szabad elválni, hiszen a szent eskü tiltja. Szerintem a házasság van az emberért és nem az ember a házasságért.
Ha egy férfi elhízik, akkor a nő joggal hagyhatja el.
Ha de ha egy nő hízik el és a férfi hagyja el, az aljasság.
7
Tehát az eskü fontos, ha valaki eligénytelenedik, de nem fontos, ha egyéb problémája lesz? Érdekes gondolat.
Hízás alatt sem arra gondol senki, hogy feljön 5-10 kiló és 20 együtt töltött év után a test kicsit megereszkedik, hanem arra, amikor az ember teljesen elhagyja magát. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy a párunkból 120 kilós monstrum lesz.
9
Egyáltalán hogy érted azt, hogy "rögtön" válni? Az ember eleve nem "rögtön" lesz 120 kiló, hanem szépen lassan. Itt azért nem egy rossz frizuráról vagy félrecsúszott nyakkendőről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!