Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmas egy ilyen nő, aki így gondolkodik?
Kérdést ez ihlette.
Egy ilyen nő ne csodálkozzon ha a pasija lelép,megcsalja,kiköltözik a hálóból és bottal se érne hozzá,mert undorodik tőle.
Én pasiként mióta kapcsolatba vagyok nem,hogy kevesebbet de még jobban foglalkozok a külsőmmel,még jobban edzek EDZŐVEL,kaja belőve,heti 4 súlyzó és 4 kardió,ruháim minőségiek,lakásom mindig jó illatú,rend van,ágyam jó nagy bőr,kocsi is egy felsőkategóriás.
És az én bnőm is mióta velem van még jobban edz,figyel a kajára,heti 4 edzése van.Tudja mit veszíthet,ahogy én is.
Sose csalnám meg,mert a sok 20-n éves elbújhat mellette mind testileg,mind belsőleg.
Ezek a nők mire gondolnak ilyenkor?Nem félnek,hogy kiesik a cici a szájukból?
Nem félnek,hogy mire hazamennek már a pasi nem lesz ott vagy esetleg más nő lovagol rajta aki igényes?
De igen.
És most?
Az emberek nagy része igénytelen. Remélem nem innen tudtad ezt meg.
Csak érdekelt.
Igazad van Első,telitalálat.
Szerinted egy nő tudatosan dönt arról, hogy el akar hízni?
Mesélek... terhességem alatt 35 kilót híztam. Egy olyan enzimet termelt a szervezetem, ami miatt szinte a levegőtől is híztam, hiába diétáztam. A dokim eleinte letolt a hízásért, aztán egy vérvétel után elnézést kért, elmondta, hogy semmit nem tudtam volna tenni a hízás ellen, ez egy olyan állapot.
Nem volt egyszerű ledolgozni a felesleget kisbaba mellett, de ledolgoztam. Évekbe telt. De a testem soha nem lett olyan, mint huszonévesen.
Ha olyan pasival jöttem volna össze, akinél a tökéletes test az elvárás, ez jelenti a párkapcsolat értékét, akkor nagyon nagy gondban lettem volna. Szerencsére nem minden férfi gondolkodik így, és komolyan gondolja a jóban-rosszban-t. A kapcsolatok legkevésbé a külsőségeken múlnak: nem az edzések számán és nem a kocsidon, hanem hosszú távon inkább az empátián, tolerancián, konfliktuskezelési készségeken. Ha ezek hiányoznak, akkor bárhogy nézhetsz ki te, vagy a lakásod, vagy a kocsid, nem fog működni.
Hát erre csak annyit mondok,hogy már amikor látszik gond akkor kell menni,plusz terhesen is lehet sportolni.Ezek mind mind kifogások szerintem.
Pirner Alma pont erről beszélt,hogy nem,hogy szabad hanem KÖTELEZŐ sportolni,mert egészséges lesz a gyerek is és ő is,plusz a szülés is könnyebb.
Nem csak ezek,de nálam külső IS és belső IS ott van.
Én reggel 6-7-kor kelek és megyek edzésre szépen ha az nap máskor nem megy,letolom aztán megyek dolgozok 10+ órát.
Miután az orvos kikúrálja a másikat utána is lehet menni sportolni.
Nem megoldást keres sok nő hanem kifogást.Ez a baj.
Ez tanulságos:
meg ez is
Sport és diéta,plusz megfelelő multivitaminok fogyasztása.
az az enzim egy vitamin hiány végett alakult ki,olyan a vitamin mint az olaj a verdába,ha nem teszel bele szétmegy a motor,az ember ugyanez.
Tudatosan kell élni tudatosan táplálkozni.
Rubint Réka is ronda, hiába vékony.
Amúgy ti Mr./Mrs.Gulágparancsnok?
Gondolom ezt a sok materiális értéket mind "tisztességesen" sikerült összekaparni... És nem fater megoldotta vagy "biznic".
Ember, nem mindenkinek van annyi ideje meg pénze magára mint neked. Plussz sokan belefáradnak a napi rutinba, nem hogy még magukkal is foglalkozzanak.
Egyébként egyetértek veled, fontos az ápoltság a jó kinézet, a rendezett lakás, környezet.
És valóban az emberek többsége igénytelen,mint már azt írták
Hát nem fater okoska,nagyon nem.
Saját magam,mindenki magából indul ki,és ha a fater biznice lenne mi közöd hozzá?
Itt most nem erről van szó.
Hmmm Utolsó az lehetséges,erre megint annyit tennék hozzá,hogy tudatos életépítés,én már fiatal kissrác koromba tudtam mit akarok amíg mások tütütütü volt addig én mindig célomról ábrándoztam,már akkor óvodában is.
Érdekes amit mondasz mert nekem a barátnőm nem volt gazdag mégis mindig adott magára ezzel szemben egyik rokona full millerek,de olyan szinten amit a TV-ben látsz,mégis a barátnőm közelébe se érhet külsőleg,el van asszonyosodva,a barátnőm is csak nézett,pedig neki aztán anyagi gondja egy deka se kop kop kop.
Gondolom sokat használod a követkző dumákat:
"Mi Borg vagyunk"
"Asszimililáljuk magukat"
"Minden ellenállás hasztalan"
"Tökéletesítettük ezt meg azt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!