Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmas egy ilyen nő, aki így gondolkodik?
Kérdést ez ihlette.
Egy ilyen nő ne csodálkozzon ha a pasija lelép,megcsalja,kiköltözik a hálóból és bottal se érne hozzá,mert undorodik tőle.
Én pasiként mióta kapcsolatba vagyok nem,hogy kevesebbet de még jobban foglalkozok a külsőmmel,még jobban edzek EDZŐVEL,kaja belőve,heti 4 súlyzó és 4 kardió,ruháim minőségiek,lakásom mindig jó illatú,rend van,ágyam jó nagy bőr,kocsi is egy felsőkategóriás.
És az én bnőm is mióta velem van még jobban edz,figyel a kajára,heti 4 edzése van.Tudja mit veszíthet,ahogy én is.
Sose csalnám meg,mert a sok 20-n éves elbújhat mellette mind testileg,mind belsőleg.
Ezek a nők mire gondolnak ilyenkor?Nem félnek,hogy kiesik a cici a szájukból?
Nem félnek,hogy mire hazamennek már a pasi nem lesz ott vagy esetleg más nő lovagol rajta aki igényes?
Oké. terhesen lehet sportolni. De mit csinálsz, ha a párod elhízik, mert veszélyeztetett terhes, és nem sportolhat? Elhagyod? Olyan könnyű mondani, hogy sportolj terhesen is. És ha valaki többet hízik, mint kéne, akkor meg jönnek az ilyen ,,tökéletes" emberek, és leszólják a másikat. Remélem örömöd leled benne, és ez a legnagyobb szórakozásod az életben :)
No meg a nagy edzésben gondolkozz el azon is, hogy ha valami miatt nem tudod ezt az edzéstervet fenntartani (mert igen, bármikor történhet bármi), és netalántán elhízol, a ,,tökéletes" barátnőd meg kirak, akkor is legyen ekkora az arcod. :) Egy kicsit óvatosabban tartsd te is azt a bizonyos cicit a szádban haver :)
"Sport és diéta,plusz megfelelő multivitaminok fogyasztása. "
Ezt mind csináltam terhesen is, mégis volt olyan hét, hogy 7 kilót híztam a hülye enzim miatt. A terhesség alatt nem ugyanazok a szabályok érvényesek a szervezetre, mint "normál" állapotban. De ugyanez a helyzet pajzsmirigy-, illet hormonproblémák esetén is. Igen, vannak szerencsések, akiknek ezek a gondok nem jönnek elő, de akinél előjön, az a feje tetejére is állhat.
És írtam: le tudtam fogyni, de 30 kiló felesleget nem lehet 5 perc alatt leadni. Pláne kisbaba mellett, aki ugye három óránként szopik. Javaslom, majd próbáld ki napi 3-4 óra alvással, 24 órás ügyeletben, hogy mennyi időd marad magadra...
Hmmm én sose mondanék rosszat a másikra,nekem van egy véleményem ennyi.
Ha veszélyeztetett az más kérdés,ott más a leányzó fekvése.
Nekem van gond a szívemmel igen sajnos,mégis betartom az edzést,de most nem betegségre gondoltam,ha veszélyeztetett az más kérdés de nem mindenki az hálistennek.
"az az enzim egy vitamin hiány végett alakult ki,olyan a vitamin mint az olaj a verdába,ha nem teszel bele szétmegy a motor,az ember ugyanez"
Wow, most aztán tényleg megmondtad a tutit. A biológiai Nobel díj kijárna.
A belinkelt kép egy ostoba sztereotípiát jelenít meg. Ennyi erővel csinálhatnék egy másikat, amin egy pasi gondolja ugyanezt. Számos párt láttam ugyanis, ahol a babaprojekt idején nem csak Anyu eresztett tetszetős pocakot (amiben egy 3 kilós baba is volt), de Apu is (ebben összeadva pár száz sör volt, nem gyerek).
És?
Mi közöm hozzá? Magánügy.
A body-shaming pedig értelmes társaságban ciki. Nagyon.
Olyan volt,hogy aludtam 2,5 órát és úgy mentem edzeni nagyon sokszor,kemény volt de akkor is letoltam,pedig már napok óta 3-4 óra alvások mentek.
Tudom kemény,30kg ismerős utolsó,nekem 21 ment le mert behíztam egyszer soha többet,utáltam is magam.
Amúgy én csak azt nem értem a kérdés kapcsán, hogy ha mások máskép élnek, az Téged miért dühít?
Megvan mindened mit kívánhatsz? Van egy gyönyörű igényes Kedvesed, aki szeret és boldogan éltek.
És mégis azon eszen a keféd, hogy más miért hízik el? Miért nem lesz csatakanca vagy csatamén?
Szerintem ez sokkal rosszabb és szánalomra méltóbb. Amikor neked csak boldognak kéne lenne, mert mindened megvan amiért meg is dolgoztál és más sikertelenségén vagy hibáin köszörülöd a nyelved :/
Esetleg jóga? Az segít a belső harmóniát is megtalálni! És a szerelmeddel együtt is tudjátok csinálni!
További, békés boldog és harmonikus életet kívánok a jövőben! Hogy életed így teljes és boldog lehessen!
ööö ki nem szarja le hogy te hányszor edzel?
én heti 3*, jelentkezzen akit érdekel?! ja hogy senkit?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!