Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmas egy ilyen nő, aki így gondolkodik?
Kérdést ez ihlette.
Egy ilyen nő ne csodálkozzon ha a pasija lelép,megcsalja,kiköltözik a hálóból és bottal se érne hozzá,mert undorodik tőle.
Én pasiként mióta kapcsolatba vagyok nem,hogy kevesebbet de még jobban foglalkozok a külsőmmel,még jobban edzek EDZŐVEL,kaja belőve,heti 4 súlyzó és 4 kardió,ruháim minőségiek,lakásom mindig jó illatú,rend van,ágyam jó nagy bőr,kocsi is egy felsőkategóriás.
És az én bnőm is mióta velem van még jobban edz,figyel a kajára,heti 4 edzése van.Tudja mit veszíthet,ahogy én is.
Sose csalnám meg,mert a sok 20-n éves elbújhat mellette mind testileg,mind belsőleg.
Ezek a nők mire gondolnak ilyenkor?Nem félnek,hogy kiesik a cici a szájukból?
Nem félnek,hogy mire hazamennek már a pasi nem lesz ott vagy esetleg más nő lovagol rajta aki igényes?
A gondolatmenet valóban butaság. A házasság senkit nem véd meg attól, hogy elhagyják, megcsalják. Sem hízás, fogyás, sem más okok miatt.
Más kérdés, hogy vannak emberek, köztük én is, akik soha nem akarnának olyan emberrel kapcsolatot, ahol ilyen durva nyomás alatt kell élni. Olyan viszonyt amikor az embernek mindig tiptopnak kell lenni, különben attól retteghet, hogy megcsalja vagy elhagyja a párja. Ez inkább görcsösség, megfelelési kényszer, mint élvezetes diéta és sport, amit a párodtól is elvársz. Ami végül is nem gond, nyugodtan válasszon téged aki csak akar, ha neki ez jó... Én nem irigylem az tuti.:)
Sok ilyen pasi is van aki házaság után elhanyagolja magát.
Ám a leírtak alapján Te és a párod felszinesek vagytok és tényleg öszeiletek.
Pár év mulva ,pl 10 mond h nem csalod meg.
Te jó ég, ilyen felületes embert. Világéletemben sportoltam mégsem gondolkodok így a páromról.
Lehet, hogy igényes vagy, de nagyképű. Szóval azt hiszed, hogy egy nőnek semmi másra nincs szüksége csak izmos pasira és egy jó kocsira? LOL..
Kérdező: az én esetemre mit mondanál?
Terhesség, saját testzsírra talán 1 kg-ot híztam. Viszont alacsony vagyok, a hasam nőtt, szülés után a szétnyílt hasizom miatt - hiába voltam 50 kg - úgy néztem ki, mintha 5-6 hónapos terhes lennék. Hasizomerősítés nem használt, ugyanis az egyenes hasizmok közötti kötőszövet adta meg magát.
A sebész csak egy év után volt hajlandó műteni (össze kellett varrni az izmot), mert annyi a maradandóság. Tehát egy évig pocakom volt, akármit csináltam. Mivel sérv is kezdett kialakulni, személyi edzők se vállaltak el a műtét előtt. Utána is csak orvosi útmutatással, mert féltek, hogy ott fog szétrobbanni a hasizmom.
Bár engem elkerültek, de sok nőnél a terhesség alatt striák képződnek. Genetika, hormonháztartás, semmit nem lehet tenni ellene. Azzal mit kezdenél?
Én is edzek, ki nem sz-rja le mennyit. Bár nem annyit mint te, mivel mi egymáson szeretünk sportolni naponta 4x-5x. Nekem az fontosabb, meg a közös élmények, elmenjünk ebédelni valahova, vagy vacsorázni vagy kaszinózni. Vagy csak sétálni. :D
Nem csak edzésből áll a világ.
Másik dolog mert valaki nem edz, attól még lehet igényes.
Naponta hányszor fürdesz, az edzés utánit nem számítva. Milyen testápolót használsz? Az arcodat milyen krémmel kened, és a kezed?
Azért mert valaki kövér lehet igényes. :D
Ahelyett , hogy edzeni jàrtok együtt is tölthetnétek az időt àllítólag a szeretkezés is egész sok kalóriàt éget el. Szóval annak a nőnek akinek rendszeres minőségi szexuàllis élete van biztos jobban megmarad az alakja akihez meg nem nyúl senki az hìzik. Nézd meg az anyjàt (apjàt) vedd el a lànyàt.... Van egy csalàd 3làny ebből 2durvàn elhìzott(anyuka meg még jobban) a legkisebb vékony sose érzetrem hogy van ez még el nem múlt 18 évről évre làtványosan gyarapodott. Tehàt ha ő azelőtt férjhez megy hogy beüt a genetika.... pont ìgy jàr.
Màs téma de pont napokban volt eszemben. Vannak 40es nők akit 30as de még 25éves fejjel is megnéz egy pasi mert jól néznek kiszépek. Nem nagyon dolgoztak fizikai munkàt plàne nem 3vagy 4műszakban. Még màs nő szül2-3 gyereket egyik utàn visdza se fogy mikorra màsikkal terhes lessz gyesről szalad vissza dolgozni.... 3műszak robot..külsején is meglàtszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!