Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem vagyok szerelmes típus. Egyszerűen nem ment soha az a mindent elsöprő, magamat bármikor megalázó, feláldozó, szánalmas szerelem. Bennetek ez ott van? 30F
Egeszseges onvedelemi reakcio...nem is szabad hagyni, hogy kihasznaljanak (mar ha erre akartal celozni).
20n
4-es
Úgy érted, hogy ez nálam egy ösztönös védelmi reakció, de amúgy képes lennék rá?
Lehetsegesnek tartom, de az is elofordulhat, hogy nem vagy kepes ra.
Ha belegondolunk mennyien elunk ezen a bolygon akkor azert remelem mindenki tisztaban van azzal, hogy nem minden ember el boldogan...van aki sose lesz szerelmes ilyen-olyan okbol kifolyolag.
/4es/
Igen, szerintem is belefér ez a szórásba, viszont van vele egy gondom.
Én ugyan tökéletesen megvagyok így, voltak nőim, lesznek is, viszont soha egyetlen nőnek sem mondhatom el az igazat magamról.
Egyik sem viselte volna el a gondolatot, hogy ő "csak" egy lány, mert mind az véglegese és örök szerelmem akart lenni.
Ez rohadtul zavar.
En nokent nem voltam meg szerelmes soha, es nem is vagyok meg az a nagyon romantikus tipus sem, sot.
Szeretnem azt hinni, hogy csak azert alakult eddig igy, mert nem talalkoztam a megfelelo emberrel.
De legalabb sok csalodas nem ert. :)
Masreszt nekem a szerelem nem a megalazkodasrol es szanalomrol szol. Az nem szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!