Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy tanárba már régóta, mit tegyek?
Szóval a helyzet a következő: Van az iskolámban egy tanár akibe kb 3,5 éve szerelmes vagyok. Tetszik a humora, hogy érett,intelligens és hogy művelt. Külsőleg is nagyon vonzódom hozzá. Engem NEM tanít,tehát nem jobb jegyet akarok,mielőtt félreértenétek. De ennek ellenére ismerjük egymást és iskolai keretek között szoktunk is beszélgetni, viszonylag sokat. Viszont elég nagy probléma az, hogy 1.tanár az iskolámban
2.régóta házas(gyereke nincs)
3. 27 év a korkülönbség közöttünk(ez engem nem zavarna,őt nem tudom hogy zavarná-e mivel elég konzervatív amúgy)
Azt tudom hogy nagyon szépnek és okosnak talál(már mondta)
Idén ballagok egyébként ami miatt így meg fog szűnni a tanár diák viszony. Abban biztos vagyok, hogy nem fog elmúlni egyelőre amit érzek, inkább csak fokozódtak az érzéseim eddig. Mit tanácsoltok mit tegyek,kezdeményezzek nála miután elballagtam, vagy hagyjam és szenvedjek tovább?
18/l
Persze, hogyne kezdeményeznél kapcsolatot egy 45 éves férfival, te idióta kis pics.a..... Szerinted ilyen kapcsolatnak lehet jövője?
Mi ütött az ilyen eszetlen lányokba, mint te?
Csak annyi, hogy szeretem,az életemnél is jobban, és szeretném ha ő is boldog lenne...
Nem mondom, hogy mindenképp rá akarok hajtani, egyébként sem könnyű eset, finoman kell vele bánni,mert nagyon érzékeny ember.
Azt se tudom, hogy megmondjam-e neki, hogy szeretem.
Viszont ahogy elnézem, lehet, hogy megpróbálná egy olyan nővel, akihez nem csak akkor jár haza, ha már nincs tiszta gatya, és aki mellett tényleg boldog lehet, akár egyszer család is(gyerekek) lehet,ha úgy döntenénk.
Rossz olvasni, hogy hogy készülsz elcseszni az életed....
Meg hogy milyen kis naiv vagy.
Milyen gyerekről beszélsz? Szülsz mondjuk 5 év múlva. 10 éves lesz a gyereked. Te 33 leszel, a férfi meg 60 éves szivar. Ez neked a boldogság?
Te nem vagy normális.
Orvosi eset vagy, vizsgáltasd ki magad.
Azt hogy o boldog vagy nem, azt nem tudhatod. Az egy dolog hogy o mit allit magarol (es a hazassagarol) de nemi elettapasztalattal a hatad mogott majd raebredsz hogy a ferfiak bizony eszmeletlen jo szineszek tudnak lenni, ha arrol van szo hogy naiv kislanyokat halozzanak be egy ket potyadugas remenyeben. En nem torok palcat feletted, kerdezo, hisz en is voltam olyan fiatal mint te (meg ha 20 eve is mar annak) es tudom hogy milyen a tinirajongas/szerelem egy elerhetetlennek tuno, idosebb ferfi iranyaba.
Lehet, tul kell essel ezen is, de szerintem is csak elcseszed az eleted.
Gondolj bele :18 eves vagy. Most osszealltok. 2 lehetoseg van : 1. Nem vallal fel, folyamatosan nyig majd hogy rossz a hazassaga de most ezert meg azert nem tud elvalni - te pedig a legertekesebb fiatal eveidet vesztegeted el mellette szeretokent, mert tovabbra is szeretni fogod, o pedig pontosan tudni fogja majd hogy mit mondjon ahhoz, hogy meg remenyt keltsen benned.
2. Elvalik, felvallal. Te 18 evesen rendkivul felnottnek hiszed majd magad hiszen egy "erett" ferfival jarsz. De valojaban ismetelten kimarad a fiatalkorod, hisz valoszinu gyereket akarsz majd es nem egyetemre menni, a kortarsaiddal lenni. Es akkor ott fogsz allni 24-25 evesen, egy 50 feletti pasival az oldaladon, akinek a fenye addigra majd jelentosen megkopik (igen, az ember a legtobbet 18 es 30 eves kora kozott valtozik, utana mar nem nagyon...) es ott leszel majd, hogy dilemmazol: mesz vagy maradsz? Szakmad talan lesz, talan nem, az o tanari fizetesebol elegge szerenyen fogtok elni... A kortarsaid pedig akkor kezdenek majd revbe erni, miutan az egyetemen mar kibuliztak magukat. Te pedig ott leszel, hogy "jajj, de hat nem is eltem..."
Szoval szerintem jol gondold meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!