Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális dolog? Szerelmes vagyok egy tanárba a matek tanáromba amúgy nem tom menyit számit de én 13 vok ö meg 43 XDD mit tegyek?
"A kérdező kommentje: mert?!"
Szóvicc volt.
Amúgy a korotok sokat számít, mert mind a 13, mind a 43 prímszám.
Viccet félretéve szerintem manapság ritka szép dolog, hogy egy lány szerelmes a matektanárába.
Viszont tenni ne tegyél semmit, mert ha rossz tanár, akkor csak árt neked, ha meg jó tanár, akkor ő se fog tenni semmit. Az emberek nagyon elítélik a tanár-diák kapcsolatokat, ezért a tanárok helyzete mindig nehéz, egy mosolygásnál több egy ilyen kapcsolatból nem születhet. Majd később, olyan kb. 4 év múlva tehetsz valamit, ha még mindig szerelmes leszel. Addig max. annyit tehetsz, hogy titokban figyelsz a tanárodra, megpróbálod megtudni, hogy pl. van-e felesége, hol dolgozik (hiszen lehet, hogy te két év múlva már máshol fogsz tanulni), egyáltalán: milyen ember, stb.
Ja és elmondhatod a barátnőidnek is :) Akár az anyukádnak is, ha mered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!