Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális dolog munkahelyen?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám ha munka után öltözünk át teljesen meztelen szokott lenni és egyáltalán nem zavartatja magát. akár negyed órát is áll egy szál f*szba és ugy beszélget. normális szerintetek?
2013. jan. 13. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg van egy kis beütése
2013. jan. 13. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Milyen munka ez, hogy utána még az alsóneműt is le kell venni? :-D
2013. jan. 13. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha nem egy irodában teszi mindezt, hanem egy öltözőben, akkor nincs vele semmi gond.

De szerintem ez a kérdés nem a szerelem,szex kategóriába illik.

2013. jan. 13. 19:10
 4/6 A kérdező kommentje:
nem ide illik de itt járnak a legtöbbet
2013. jan. 13. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem eléggé magamutogató jelleme van, na meg stikkes is.:P
2013. jan. 13. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Valóban attól függ, hogy hol történik mindez. De nem értem, hogy ez nektek miért gond? Én is útálom a ruhát, és csak akkor van rajtam, ha muszáj. Ha nem akar kikezdeni veletek, akkor nehogymár ez baj legyen. Vagy ti nem úgy születtetek?
2013. jan. 13. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!