Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nem normális dolog. Mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem normális dolog. Mégis érzek vmit. Mi ez? Mi történik velem?

Figyelt kérdés
Nagy gázban vagyok...az történt,hogy van 1 unokatesóm,akivel még soha életembe nem találkoztam,nem is tudtam ki ő,1x csak face-en bejelölt és elkezdtünk beszélgetni,ott derült ki számomra h halott nagybátyám fia (már akkor rég meghalt mielőtt én megszülettem volna),sőt túlságosan is belemélyedtünk a beszélgetésekbe,még intim dolgokba is,vagyis vmiért,nem tudjuk miért,de bejövünk egymásnak,pedig nem szabadna,nem akarom ezt érezni,családja van...hetek óta beszélgetünk és tegnap személyesen is találkoztunk,ő megölelt többször is,majdnem meg is csókolt,de elfordítottam a fejem,pedig én is akartam volna,de ha arról beszélgetünk h köztünk marad,soha sem leszünk 1 pár,mert nem lehet mégis olyan rossz érzés fog el,h akarjuk egymást meg nem is,szóval vágyunk egymásra,de tudjuk h nem szabad.MIÉRT VAN EZ??SOHA NEM VOLTAM MÉG ILYEN ÉS NEM IS AKAROK!!MI TÖRTÉNIK VELEM???lécci ne fikázzatok,k..rvára nehéz,nem hiányzik h azt mondják h nem vagyok normális stb...pedig tudom h nem normális dolog,de mégis mit csináljak?!hoy ne érezzem ezt,mind2en felnőttek vagyunk már...

2012. dec. 18. 17:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez, ocsem, eleg szar helyzet... Nem vagyok a beltenyeszet hive, de ha az van, hogy ez bejovos nektek, akkor rajta! A tortenelemben nem egyszer tortent mar ilyen azert, hogy a csaladban maradjon a penz. Ahogy elnezem, nem kicsi a valoszinusege, hogy a te csaladodban is tortent mar hasonlo, szoval csak semmi para. Meg mindig jobb, mint ha a testvered lenne...
2012. dec. 18. 17:45
 2/2 A kérdező kommentje:
épp ez az...h vmilyen szinten a szüleim is rokonok,de csak nagyon távoli rokonok,de én mégis azt érzem h ha hagyjuk magunkat,még ha csak 1x is...kiderül a pokolra jutok,kitagadnak miket,elveszti a családját...én meg nem vagyok olyan,aki másoknak ártani tudna,még szánt szánékkal se
2012. dec. 18. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!