Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális dolog az, hogy egy 28 éves csaj, felveszi, hogy a barátjával szekszelnek, és az iskolában mutogatja a barátnőinek a videót?
Hehe, akinek ez normális...
Nekem a szarvasmarhák jutnak eszembe róla, nem tudom, miért.
Nekem egyik haverom mesélt egy már hihetelen sztorit mit csinált egy fogász asszisztens lánnyal egy rendelőben. Mondom neki ez egy hülyeség, tudod ki hiszi el. Erre előkapta az iphonját és megmutatta, rögzitette elejétől végéig:D
Egy másik haverom meg egyszer azzal ébresztett hogy gyorsan kapcsoljam be a messengert, olyat látok besz@rok. Bekapcsolom, videóhivás engedélyezése, erre haverom ott szuszog HD-ben egy duci csajon és közben integet a kamerába:P És a csaj még oda is gyalogolt a kamerához nagytotálba, belehajolt a nagy busa fejével és azt mondta hogy ezen világit egy piros lámpa. Erre haverom meg mondta, az nem baj, az annyit jelent hogy ki van kapcsolva:DD
Buta lány lehet, ebből sok baja származhat...
28 évesen rosszabb, mint egy 12 éves, ki tudja ezt elviselni?!
Mindegy, ilyen korban is lehetne több esze...
Biztos nagyon jól néz ki, ha a csávó mèg nem hagyta ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!